Αισιοδοξία με μηνύματα και πίστη για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μέσα σε ατμόσφαιρα διάχυτης αισιοδοξίας και πίστης για μεγάλη νίκη την ερχόμενη Κυριακή, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του, στην αίθουσα του κέντρου «Φαντασία» της Ελασσόνας.
Στην αρχή της εκδήλωσης, που συντόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Επαρχίας Ελασσόνας Θόδωρος Τζιώλας, στο χαιρετισμό του έκανε λόγο για «την ανατολή μιας νέας εποχής για τη χώρα με ένα ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που καλείται να ξαναδώσει χαμόγελο, πίστη, ελπίδα στην κοινωνία και στους πολίτες». «Απ΄ όλες τις γωνιές της επαρχίας μας, τα μηνύματα για την εκλογική μάχη της Κυριακής είναι μηνύματα αισιοδοξίας και μεγάλης νίκης, συντριπτικής νίκης…», τόνισε, μέσα σε χειροκροτήματα.
Στη συνέχεια, το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Γκουντρουμπής παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του Νομού Λάρισας και οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Λάρισας Άννα Βαγενά, Δημήτρης Γελαλής, Δημήτρης(Τάκης) Γιαλαμάς, Ηρώ Διώτη, Βασίλης Ζωγράφος, Φωτεινή Καρυώτη, Άννα Παπαϊωάννου, Νίκος Σαμαράς, Ματθαίος(Μανθος) Σαρρής, Γιάννης Καριπίδης έκαναν σύντομο χαιρετισμό και τοποθετήσεις, μιλώντας για την κρίσιμη εκλογική μάχη της ερχόμενης Κυριακής(ο υποψήφιος Ευάγγελος Δημητρακόπουλος, που απουσίαζε, έστειλε τηλεγράφημα συστράτευσης στον αγώνα για τη νίκη).
Χαρακτηριστικά, τα λόγια των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο ακροατήριο των Ελασσονιτών, που τους καταχειροκρότησε:
«Δεν πάει άλλο, δεν αντέχουμε άλλο, οδηγούν τον κόσμο στην εξαθλίωση. Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, φέρνει στον κόσμο την ελπίδα. Η ελπίδα έρχεται με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε για να αλλάξουμε την κοινωνία. Ήρθε η ώρα της Αριστεράς. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση όλου του Ελληνικού λαού, χωρίς διαχωρισμούς, με πολίτες με ίσα δικαιώματα και ίδιες υποχρεώσεις. Η νίκη της Κυριακής θα είναι νίκη όλων και το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς. Όλα θα αλλάξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά. Η συστράτευση στη μεγάλη μας προσπάθεια θα φέρει και τη μεγάλη νίκη. Για να ξανάρθει το χαμόγελο στα χείλη και να ξανάρθουν τα οράματα. Ερχόμαστε να ενώσουμε, να ξαναφέρουμε την ελπίδα. Είναι μια τιτάνια προσπάθεια, που μπορεί να δυναμώσει ξανά την ελπίδα στους πολίτες, που δοκιμάζονται. Καλούμαστε να κυβερνήσουμε την χώρα σε δύσκολες εποχές και οι λύσεις δεν θα είναι απλές. Θα δοθούν μάχες δύσκολες, μάχες και με απώλειες. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει το τιμόνι της χώρας για να δώσει ελπίδα και προοπτική. Δίνουμε τον αγώνα για να δικαιωθεί το μέλλον της πατρίδας. Η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει, η Ελπίδα έφτασε και την έχετε στα χέρια σας. Ο λαός αποφασίζει. Θα νικήσουμε!».

Add Comment