«Άρωμα» γιορτών στην περιοχή της Ελασσόνας – Μεγάλη προσέλευση στο “παζάρι αγάπης”

«ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ - Α ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Άρωμα» γιορτών από την περασμένη Κυριακή στην Ελασσόνα, αφού το Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης του Α΄ Παιδικού Σταθμού Ελασσόνας, που ετοίμασαν με μεράκι οι εκπαιδευτικοί και οι φίλες εθελόντριες του σταθμού σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, με δεκάδες Ελασσονίτες όλων των ηλικιών, από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα, να κατακλύζουν στην κυριολεξία όλους τους χώρους του σταθμού, προκειμένου να χαρούν και να προμηθευτούν καλαίσθητες κατασκευές και δωράκια, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι τα χρήματα προσφοράς αγάπης που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε οικογένειες παιδιών της Ελασσόνας, που πραγματικά υποφέρουν από απόλυτη φτώχεια.
Ανάμεσα στον κόσμο και οι αρχές της περιοχής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ιερείς ενοριών της Ι. Μητρόπολης, οι αντιδήμαρχοι Διονύσης Μπαλούκας, Ανέστης Σερετίδης, Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα, Χρυσούλα Προβίδα, Αστ. Στούπας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Νίκος Τσιμπόλης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας Δημήτρης Οικονόμου, ο εκπαιδευτικός κόσμος της περιοχής, δεκάδες γονείς και παιδιά, κ.ά.
«Ήταν μια προσπάθεια να δώσουμε τη δική μας απάντηση αλληλεγγύης και αγάπης στην ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε», είπαν με νόημα χθες το απόγευμα στην «Ε», οι εκπαιδευτικοί του Α΄ Παιδικού Σταθμού Ελασσόνας, εμφανώς ευχαριστημένοι για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και το αποτέλεσμα.

[wpg_thumb]

«ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την ερχόμενη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας διοργανώνει τη «Λευκή Νύχτα», μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με είδη σε προνομιακές τιμές, με φωτισμένες γωνιές και πλατείες, με ξυλοπόδαρους, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσουν οι καταστηματάρχες κάθε γειτονιάς. 
Η έναρξη θα γίνει στις 7 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας με μουσική από DJ, που θα διαχέεται από ηχεία σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ στον πεζόδρομο – αγορά της Βενιζέλου θα υπάρχει ζωντανή μουσική από ντόπιους μουσικούς.

Add Comment