Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στους ισχυρισμούς Βαρνά για «δώρα κάτω από το τραπέζι»

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ-ΒΑΡΝΑΣ

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ελασσόνας:

«Είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε με τα όσα κατά καιρούς ισχυρίζεται ο κ. Βαρνάς, ειδικά έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Όπως φαίνεται όμως, αυτοί που τον «έσπρωξαν» προεκλογικά για να εξυπηρετήσει τις δικές τους επιδιώξεις, ξέχασαν να τον ενημερώσουν πως οι εκλογές έχουν τελειώσει και πως οι πολίτες της Ελασσόνας με την ψήφο τους απέρριψαν όλα τα κακόβουλα σχέδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ίδιος ο κ. Βαρνάς να κινείται σε ρυθμούς προεκλογικούς, θεωρώντας πως μπορεί να ισχυρίζεται και να λέει ότι θέλει χωρίς συνέπειες. Δυστυχώς όμως ξεπέρασε τη λεπτή κόκκινη γραμμή η οποία έχει να κάνει με την απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων του δήμου Ελασσόνας, κάτι που αποτελεί θεμέλια λίθος της πολιτικής της νέας δημοτικής αρχής.

Με αφορμή το έργο της τηλεμετρίας, ένα έργο που ξεκίνησε και διαχειρίστηκε η προηγούμενη δημοτική αρχή και για το οποίο όλοι θεωρούμε πως είναι χρήσιμο για την περιοχή, ο κ. Βαρνάς, μετά την επίσημη ενημέρωση εντός της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου από τη νέα δημοτική αρχή, έκανε λόγο για «δώρα κάτω από το τραπέζι».

Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά ξεκινάνε από την επιθυμία του κ. Βαρνά, όπως ο ίδιος υποστήριξε πρόσφατα σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, «να αναλάβει επαγγελματικά το συγκεκριμένο έργο». Ούτε αν έχει λάβει, για μια ακόμη φορά, εντολή για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως ο κ. Βαρνάς προφανώς «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια» γι’ αυτό και με τόση ευκολία του δημιουργούνται «τέτοιες σκέψεις».

Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, όλοι ζούμε στον ίδιο τόπο και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε… ».

Add Comment