Προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ο ΠΟΕ με νίκη στα πέναλτι

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 1-1 (κανονικός αγώνας – παράταση) / 3-2 (στα πέναλτι)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου πήρε ο Π.Ο. Ελασσόνας, κερδίζοντας την ομάδα του Δαμασιακού με 3-2, στην «ψυχοφθόρα» διαδικασία των πέναλτι, αφού το σκορ τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στην παράταση που ακολούθησε έμεινε στο ισόπαλο 1-1.
Το παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον δεκάδων φιλάθλων που το παρακολούθησαν είχε για τους αντιπάλους δύναμη, πάθος για τη νίκη, δυνατές και καθαρές μονομαχίες, χαμένες ευκαιρίες και χρειάστηκαν δύο και πλέον ώρες για να βγει ο νικητής. Χαρακτηριστικό είναι πως, σε συνδυασμό με τον βροχερό και νεφοσκεπή καιρό, στα τελευταία πέναλτι …είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει.
Η ομάδα του Π.Ο.Ε. κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι να πιάσει πολύ καλή απόδοση με γρήγορο ομαδικό παιχνίδι, να μην το βάλει κάτω αν και δέχθηκε πρώτη τέρμα, να πιέσει και να «πρεσσάρει» τον δυνατό Δαμασιακό, ισοφαρίζοντας μόλις 7 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλά στοιχεία και έδειξαν πως θα είναι «σκληρό καρύδι» για τους μελλοντικούς τους αντιπάλους.
Το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι έβρισκε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ να γίνονται μια αγκαλιά, πανηγυρίζοντας έξαλλα την πρόκριση, έχοντας στη μέση τον πρωταγωνιστή του αγώνα – τερματοφύλακα του ΠΟΕ Κώστα Γκουτζουρέλα, που απέκρουσε δυο πέναλτι, χαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του!

[wpg_thumb]

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

12΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Καρακάνο των φιλοξενουμένων και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από την εστία του ΠΟΕ .
19΄: Ωραίο σουτ του Τζήκα και η μπάλα φεύγει άουτ από την εστία του Δαμασιακού.
43΄: Ωραία προσπάθεια και σουτ του Ματούλα, υποχρεώνει τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων να επέμβει σωτήρια.
51΄: Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Καραμάνο, η μπάλα στα πόδια του Λέτσιου Κ. που με δυνατό σουτ γράφει το 0-1 για τον Δαμασιακό.
66΄: Διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών ζητώντας από τον διαιτητή χέρι αμυντικού – πέναλτι.
78΄: Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον δαιμόνιο Ματούλα, αναγκάζει τον τερματοφύλακα Μαστροδήμο να αποκρούσει με ωραία προσπάθεια, σώζοντας την εστία του.
84΄: Ο Ματούλας δίνει πάσα στον «συνήθη ύποπτο» Βασίλη Τζήκα, που με τη σειρά του σουτάρει και κάνει το 1-1, μέσα σε πανηγυρισμούς, ισοφαρίζοντας.
108΄: Ο διαιτητής κ. Γεωργίου δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Αυλογιάρη του Δαμασίου, που διαμαρτυρήθηκε έντονα.
110΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν το σουτ του Τζήκα φεύγει άουτ.
118΄: Ευκαιρία για τον Δαμασιακό, όταν το δυνατό σουτ του έμπειρου Καραμάνου καταλήγει άουτ.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Μπουκουβάλας: 0-1
Ματούλας: 1-1
Καρακάνος: αποκρούει ο τερματοφύλακας Γκουτζουρέλας
Καζάκης: 2-1
Λέτσιος: η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γκουτζουρέλα
Σισμανίδης: 3-1
Τσιάλτας: 3-2
Τζήκας : η μπάλα φεύγει άουτ
Τσιτουρτζής: αποκρούει ο τερματοφύλακας Γκουτζουρέλας.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γεωργίου, Βασιλός, Νίκζας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Θανάσης Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λίκα(64΄ Καζάκης), Μπούσιας(78΄ Αβέλλας), Παπαδήμος, Σισμανίδης, Λόλας, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ(Χρήστος Λόλας): Μαστροδήμος, Καλέσης, Μουσιάρης(101΄ Ντουκούλης), Οικονόμου, Καρακάνος, Δούκας(75΄ Λέτσιος Σ.), Λέτσιος Κ., Τσιτουρτζής, Αυλογιάρης, Μπουκουβάλας, Βίδρας(46΄ Τσιάλτας).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment