Νίκες για τις παγκορασίδες και τις νεάνιδες του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό της Ελασσόνας, η νεοσύστατη ομάδα των παγκορασίδων Β΄ επιβλήθηκε με 3-1 εναντίον του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ.
Η ομάδα της Τζιούργκανου Αλεξάνδρας που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημά της, επιβλήθηκε της Βολιώτικης ομάδας με 3-1 σετ δείχνοντας δείγματα του ταλέντου της  και σίγουρα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης!
Τα σετ :25-15, 25- 16, 21-25, 25-20.

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Τζιούργκανου) Χονδροευθυμίου ,Μπακρατσά,Μπακρατσά, Κουτσομάρκου, Κωστίκα, Γκουνού, Τσίμπα, Σιάτρα,Καρασούλη, Ρέντα,Γαλάρα,Ψύρρα, Πάσχου,Τζιούργκανου,Τεγούση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – 3-0 ΤΟΝ ΓΣ.ΒΟΛΟΥ.

Νίκη με έξοχη εμφάνιση, για τις παγκορασίδες της Ελασσόνας, καθώς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος σημείωσαν την 5η νίκη τους απέναντι στον ΓΣ.ΒΟΛΟΥ, παίζοντας κατά διαστήματα υπέροχο βόλει.
Οι αθλήτριες της Άννας Παναγιώτου ,αγώνα με αγώνα, γίνονται ακόμα καλύτερες αποδίδοντας όμορφο βόλει  και συνεχίζουν δυναμικά στον όμιλό τους.
Τα σετ 25-13, 25-17,25- 16..

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Παναγιώτου Άννα) Μπαλογιάννη, Λέκκα, Διβράμη,Χατζηβασίλη,Πίγκα,Λανάρη Στ, Κορακίδη,Καζαντζή,Γεωργιάδη,Γκρούμτζια,Γιαγκούλα,Τσιγγέλη, Λανάρη Αθ.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 3-0 ΤΟΝ ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ!!

Την 3η τους νίκη σε 4 αγώνες σημείωσαν οι νεάνιδες του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στα πλαίσια της προκριματικής φάσης  της συγκεκριμένης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Περιφέρειας .
Η ομάδα του Παναγιώτου Βάιου απέδωσε όμορφο βόλει, με τέλεια σχεδόν υποδοχή, με καταπληκτικό σερβίς και κυρίως άριστο αγωνιστικό ρυθμό!
Μία νίκη που τη φέρνει με το ένα πόδι στην φάση των ΄΄οχτώ΄΄, αφού στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια ( με ΕΑΛ και ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ) χρειάζεται μία νίκη.
Όλες οι παίκτριες είχαν φανταστική απόδοση αγωνίστηκαν συγκεντρωμένες καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη!
Τα σετ : 25-11, 25-19, 25-12..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου) Κασσελούρη, Παναγιώτου, Μπελαή, Παπαιωάννου, παπαδοπούλουΡάνια, Παπαδοπούλου Ζ., Λέκκα, Πίγκα, Κόμη, Παπακώστα..

HΤΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

Την ήττα με 3-0 σετ (25-22,25-16,25-23) γνώρισε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στην Αθήνα στο γήπεδο του Παπάγου (τυπικά έδρα του Γ.Σ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).
Η Ελασσονίτικη ομάδα, παρόλο το κουραστικό ταξίδι, ήταν ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στο 1ο και 3ο σετ όπου στο μεν 1ο σετ το σκορ ήταν 22-22 και στο 3ο σετ αν και προηγήθηκε με 22-21 εντούτοις το δυνατό μπλοκ της Αθηναϊκής ομάδας έδωσαν τη νίκη με 3-0 σετ!
Στο 2ο σετ η ομάδα της Ελασσόνας δεν είχε καλό ρυθμό και δίκαια το έχασε με 25-16.
Ήταν μία ήττα από έναν δυνατό αντίπαλο,και στο Ελασσονίτικο στρατόπεδο εστιάζουν πλέον τη προσοχή τους, στο επόμενο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα Πατρών, όπου και θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.
Η σύνθεση του συγκεκριμένου αγώνα για τον ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ήταν:
(Παναγιώτου) Αθανασιάδου,Κατσαρέ,Παπακώστα,Δίρβα, Παναγιώτου, Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Κασσελούρη , Κιούση , Παπαδοπούλου,Μπελαή,Πλιάκα.
Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ευχαριστεί τον ΓΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται ανάλογη στην Ελασσόνα. 

Add Comment