«Έσβησε» στην άσφαλτο 24χρονος Σαρανταπορίτης

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

Του Γιάννη Μουκίδη

Άλλος ένας νέος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο. Σε απρόβλεπτη τραγωδία μετατράπηκε η Σαββατιάτικη διασκέδαση παρέας νέων Σαρανταποριτών, νωρίς χθες, το πρωί!
Πιο συγκεκριμένα, ήταν γύρω στις 7.45 το πρωί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, με 5 άτομα, κινούμενο στην εθνική οδό Κατερίνης – Ελασσόνας και κατευθυνόμενο προς το Σαραντάπορο, στο 51, 7 χιλιόμετρο(μεταξύ των διασταυρώσεων Δολίχης και Κοκκινόγης), άγνωστο πως, ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από το οδόστρωμα  και με μεγάλη ταχύτητα «καρφώθηκε» σε παρακείμενο δένδρο. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 24χρονος Γεώργιος Ανδρ. Ράπτης, σπουδαστής Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, να τραυματιστεί σοβαρά ο Μαρίνος Ντάλλας, 24 ετών, και πιο ελαφρά ο Γεώργ. Γεωργάκης, 24 ετών. Άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα, ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό.
Αμέσως, μετά το δυστύχημα, κινητοποιήθηκε η Τροχαία Ελασσόνας και το Κ.Υ. Ελασσόνας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τα θύματα, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Λάρισας. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ελασσόνας.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η παρέα πήγε στην γειτονική Δολίχη, όπου υπήρχε το ετήσιο πανηγύρι του Αγ. Σωτήρος, διασκέδασε για ώρες, και επέστρεφε το πρωί στο Σαραντάπορο.
Η τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 24χρονου Σαρανταπορίτη και του τραυματισμού των υπολοίπων νεαρών που επέβαιναν στο μοιραίο όχημα, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία και στην γύρω περιοχή, και σκόρπισε βαρύ πένθος στην οικογένεια του θύματος και στους συγγενείς και φίλους του.
Ο άτυχος Γιώργος Ράπτης, ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός, ανοιχτός, με πολλούς φίλους, κοινωνικός, φίλος της παράδοσης και των σπορ. Γιός του βιοπαλαιστή Ανδρέα Ράπτη, άφησε πίσω του 2 αδελφές παντρεμένες. Σήμερα, αναμένεται  να μεταφερθεί στο Σαραντάπορο, την γενέτειρα του(όπου και θα κηδευτεί), η σορός του 24χρονου, μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις στη Λάρισα.
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση του σοβαρά τραυματία Μαρίνου Ντάλλα δείχνει σταθερή, και μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, λόγω του τραγικού γεγονότος,  αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνάθροιση Σαρανταποριτών, που ήταν να γίνει χθες, στην τοποθεσία «Παλαιομονάστηρο».

Add Comment