Επικράτησε με 1-0 ο Π.Ο.Ε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νίκη με το …«φτωχό» 1-0 για τον Π.Ο. Ελασσόνας επί της Δόξας Ομορφοχωρίου, ένα σκορ, όμως, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα.
Η ομάδα του Θανάση Γκαδρή είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχασε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει το δείκτη του σκορ, και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους όταν «άναψε τις μηχανές» της, ιδίως στο β΄ ημίχρονο. Από τους φιλάθλους που βλέπουν πως η Ελασσονίτικη ομάδα βάζει σιγά – σιγά τον πήχη ψηλά για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Οι φιλοξενούμενοι, σκληροτράχηλοι, πάλεψαν για κάτι καλύτερο, ιδίως με αντεπιθέσεις.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα, μόλις άρχισε το β΄ ημίχρονο, στο 46΄, όταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ συνδυάστηκαν εξαιρετικά, η μπάλα έφτασε από τα αριστερά στα πόδια του προωθημένου Ματούλα, που την έδωσε στον έμπειρο Βασ. Τζήκα, και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στο «πλεκτό» της εστίας του Ομορφοχωρίου, γράφοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς παικτών, προπονητή και φιλάθλων.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι: Λίκα(22΄), Ματούλας(54΄ και 88΄), Γκαμπέτας(67΄ και 75΄), Τζήκας(69΄ διπλή ευκαιρία στην εξέλιξη της φάσης), Ντούφας, Καραμάνος(63΄) από πλευράς Π.Ο.Ε.
Οι φιλοξενούμενοι του Ομορφοχωρίου είχαν δυο ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Τζικούλα(11΄ και 43΄), αλλά ο νεαρός Ελασσονίτης πορτιέρο Γκουτζουρέλας…κατέβασε ρολά.
Να σημειωθεί ότι στο 71΄οι παίκτες του Π.Ο.Ε. διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή, αφού ζήτησαν τον καταλογισμό πέναλτι σε χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σκέτος, Αρχοντής, Πατέτσος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λίκα(82΄ Λόλας), Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Ντούφας(88΄ Ζυγογεώργος), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας.

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ(Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης Νικ., Χριστοδούλου Στ., Τσιάμης(60΄ Ιορδανίδης Χρ.), Σκέντζας, Βιλανάκης, Πασχαλίδης, Καρβουνιάρης(62΄ Κουρούκας), Τζαλαμπύρας, Χριστοδούλου Κ.(82΄ Ασίκογλου), Ρουμελιώτης, Τζικούλας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

[wpg_thumb]

Add Comment