Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Τσαριτσάνης

350px-Οικονόμειος_Σχολή

Ευχαριστήριο

Οι εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Τσαριτσάνης «Κωνσταντίνος Οικονόμος» αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια το σύλλογο Γυναικών Τσαριτσάνης για την πλακόστρωση ενός μέρους του αύλειου χώρου του Σχολείου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου με την οικονομική κάλυψη και μέριμνά του.
Η πρωτοβουλία , αυτή του συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Σχολείου, φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία του για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους και αποτελεί ένα επιπλέον βήμα στην κοινή μας προσπάθεια για αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του ιστορικού κτιρίου της Οικονομείου Σχολής, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί έναν ελκυστικό, λειτουργικό και φιλικό χώρο κοινωνικής διαβίωσης και μάθησης, τόσο για τους σημερινούς, όσο και για τους αυριανούς μαθητές της.
Ταυτόχρονα αποτελεί παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο. Ελπίζουμε να βρει μιμητές στην τοπική κοινωνία , οι οποίοι θα βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Σχολείου

Μπουρουτζής Πέτρος

Add Comment