«Έφυγε» η μητέρα του δημάρχου Ελασσόνας

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 82 ΕΤΩΝ
Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Έφυγε» από την ζωή, προχθές το απόγευμα, η μητέρα του δημάρχου Ελασσόνας Γιώργου Πασχόπουλου Βάια Ευαγγ. Πασχόπουλου, σε ηλικία 82 ετών, μετά από ολιγοήμερη ασθένεια.
Αφήνει πίσω τον σύζυγο της Βαγγέλη και τα παιδιά της Γιώργο και Αχιλλέα με τις οικογένειες τους, ενώ ευτύχησε να δει 5 εγγόνια και 2 δισέγγονα.
Η κηδεία της έγινε χθες στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μικρού Ελευθεροχωρίου Ελασσόνας, όπου στην εξόδιο Ακολουθία συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Ελασσόνας αρχιμανδρίτης π. Χαρίτων Τούμπας και ιερείς από την περιοχή Ελασσόνας και την Πιερία.
Δεκάδες άτομα είπαν το τελευταίο «αντίο» στην εκλιπούσα και συλλυπήθηκαν τον δήμαρχο Ελασσόνας Γιώργο Πασχόπουλο για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Ανάμεσα στις παρουσίες, πολλοί αυτοδιοικητικοί, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, οι πρ. έπαρχοι Ζήσης Γιώτσας και Χρήστος Μιχαλές, οι πρώην δήμαρχοι Ελασσόνας Χρήστος Καραγιάννης και Πέτρος Χατζήνας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νίκος Ευαγγέλου και Ηρακλής Λιόλιος, δεκάδες υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί – τοπικοί σύμβουλοι των ερχόμενων εκλογών, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Πασχόπουλου και πολύς κόσμος.

Add Comment