Νίκη για τις νεανίδες στο φινάλε

3-1 ΣΕΤ ΤΗΝ ΕΑΛ
ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ “FINAL FOUR” Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Νίκη με 3-1 σετ για τις νεάνιδες του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ όπου στο αναβληθέν παιχνίδι του 2ου ομίλου κέρδισε την πρωτοπόρο ΕΑΛ και ισοβάθμησε στην 1η θέση με την ΕΑΛ και τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 12 βαθμούς.
Την πρόκριση ‘ομως στο final four πήρε η ΕΑΛ με καλύτερη διαφορά σετ!
Όσον αφορά το παιχνίδι, παίχτηκε ωραίο βόλεϊ και από τις δύο ομάδες, με δυνατές μονομαχίες πάνω στο φιλέ και εντυπωσιακές άμυνες!
Για την ομάδα τώρα της Ελασσόνας μένει η πικρία του αποκλεισμού αφού σίγουρα αγωνίστηκε πολύ δυναμικά σε όλο το πρωτάθλημα, κέρδισε και τα Τρίκαλα και την ΕΑΛ εντός έδρας, αλλά η αδικία του συστήματος διεξαγωγής, δεν έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Το θετικό όμως, είναι ότι στην Ελασσόνα γίνεται καλή δουλειά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα,και ολα τα τμήματά του Συλλόγου παρουσιάζουν ωραίο Βόλει και σίγουρα έρχονται και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.
Στον αγώνα με την ΕΑΛ αγωνίστηκαν οι:
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου ) Κατσαρέ, Παναγιώτου,Κασσελούρη, Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ.Λιμπερο/ Μπελαή, Παπακώστα, Κόμη, Γκαραβέλη.

Η τελική βαθμολογία του 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2013-2014:

ΟΜΑΔΕΣ ΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ
ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ
ΕΑΛ 4 2 15 7 10
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 4 2 14 9 10
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 4 2 13 10 10
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 0 6 2 18 6

[wpg_thumb]

3-0 ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΝ Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ!

Με χαρακτηριστική ευκολία κέρδισαν οι κορασίδες τον Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ και πρόσθεσαν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, όπου σε τέσσερις αγώνες έχουν 3 νίκες!
Το χαρακτηριστικό του τμήματος είναι ότι απαρτίζεται από μικρές ηλικιακά αθλήτριες, οι οποίες ΄΄εφοδιάζονται΄΄ με τις απαραίτητες αγωνιστικές εμπειρίες, αφού για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι στην ίδια κατηγορία!
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά των ομάδων ήταν μεγάλη και έτσι δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριες..
Τα σετ : 25-7, 25-13, 25-9
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Παναγιώτου,Μπελαή, Γκαραβέλη, Κόμη, Πίγκα, Λανάρη, Γκόρη..

Add Comment