Νέες μεταγραφές για τη Συνένωση Ελασσόνας

Στη δωδέκατη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ελασσόνα μιας και απέκτησε τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Νίκο Καραϊσκο τον οποίο και συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αφού πρόκειται για ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός άσος αγωνίσθηκε πέρσι με τη φανέλα της Θύελλας Πετρωτού στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής ενώ έχει αγωνισθεί και στην U-17 του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η διοίκηση της Ελασσόνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του επιτελικού μέσου Νίκου Καραϊσκου. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στη Θύελλα Πετρωτού. Έχει αγωνιστεί επίσης στην U-17 ομάδα του Ολυμπιακού.

«Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του 3ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής , Φώτη Χατζηβαλσάμη , που την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Νάουσα.
Είναι γεννημένος στο Καντένμπουρι της Αυστραλίας στις 13/06/1986, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως φορ, με το καλό του πόδι να είναι το αριστερό.
Ως παίκτης έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στην Ελλάδα στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Λαμίας, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και του  Ρούβα Ηρακλείου.

Επίσης , στο προπονητικό τιμ της ομάδας προστέθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων Διονύσης Γρηγορόπουλος , που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και συνέχισε στον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και  τον ΦΑΣ Νάουσα .
Ο Ημαθιώτης τεχνικός, έχει εργαστεί με καταξιωμένους προπονητές, όπως ο Στέφανος Γαϊτάνος, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης κ.α., ενώ έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια, με πιο πρόσφατο αυτό του καθηγητή Γρηγόρη Καραβέλη και του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Στέφανου Αϊβαλιώτη.

Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου χαφ Δημήτρη Σκλάβου που επιστρέφει στην ομάδα της Ελασσόνας μετά από 5 χρόνια. Στον παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Ολοσσών , των νέων του Ολυμπιακού , του ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και του Απόλλωνα Σερρών .

Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ τους  καλωσορίζει στην ομάδα και τους  εύχεται  κάθε επιτυχία.

Add Comment