ΠΟΕ – Σμόλικας Φαλάνης 2-1

Του Γιάννη Μουκίδη

Νίκη…μέσα στη βροχή για τον Π.Ο.Ε. και τη νεανική ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη, που παίζοντας δυνατά και ψυχωμένα κέρδισε με 2-1 τον Σμόλικα Φαλάνης, δείχνοντας πως θα παλέψει για τα καλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι Ελασσονίτες, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με αγωνιστική πειθαρχία, πήραν ακόμη μια πολύτιμη νίκη, που θα βοηθήσει κυρίως στην ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών, μια νίκη που πανηγυρίστηκε με το παραπάνω.
Οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ανέβασαν ρυθμούς κυρίως στο β΄ ημίχρονο και πάλεψαν για κάτι θετικό έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Γκάγκα.

[wpg_thumb]

Φάσεις – γκολ

9΄: Δυνατό σουτ του Κόκρα και ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ αποκρούει σωτήρια.
19΄: Σουτ από δεξιά του Ρούμπου, μπλοκάρει πέφτοντας ο Γκουτζουρέλας.
23΄: Αναταραχή στην εστία του Σμόλικα, αρχική κεφαλιά έδιωξε ο Κούσιας και στο «ριμπάουντ» με κοντινό σουτ ο καιροφυλακτών Πρέντζα γράφει το 1-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
30΄: Από αριστερά, δυνατό σουτ του Αντωνίου φεύγει μόλις άουτ από την εστία του ΠΟΕ.
45΄: Ευκαιρία του Σμόλικα, όταν ευθύβολο δυνατό σουτ του Τανάγια Χρ. διώχνει την τελευταία στιγμή με υπερπροσπάθεια σε κόρνερ ο πολύ καλός Γκουτζουρέλας.
62΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ να κάνει δυο τα τέρματα του.
69΄: Κεφαλιά του νεοεισελθόντα Δάσσιου του Σμόλικα φεύγει μόλις άουτ από την εστία του ΠΟΕ.
74΄: Υποδειγματική εκτέλεση φάουλ από τον έμπειρο Σισμανίδη, που στέλνει την μπάλα στο «παράθυρο» της εστίας του Σμόλικα, γράφοντας με ένα όμορφο γκολ το 2-0 για τους γηπεδούχους.
92΄: Πίεση του Σμόλικα στα καρέ του ΠΟΕ και οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν να μειώσουν το σκορ σε 2-1…με αυτογκόλ του Κρουσταλάκη.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Γκάγκα, Γκαρέλη, Σταμπέρνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Κοντοτάσιος, Βαρνάς Νικ., Μπούσιας, Μπερτζιόνι, Σισμανίδης, Πρέντζα(64΄ Βαρνάς Σπ.), Κρουσταλάκης, Καραπάνος, Σεμερτζίδης(87΄ Κουτσογιάννης), Αθανασέλος .

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ(Γκαλίτσιος): Κούσιας(55΄ Γραβάνης), Στυμονιάρης, Κουκούλης, Αντωνίου, Τανάγιας Γ.(74΄ Δολιάνης), Κολοβός, Τανάγιας Χρ., Τσιρόπουλος, Ρούμπος, Κόκρας(60΄ Δάσσιος), Μπαρούτας.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment