Δίκτυο Περραιβία: Γ.Σ. και αρχαιρεσίες το Δεκέμβριο

Δίκτυο Περραιβία λογότυποΚυριακή 8 Δεκ 2013 και επαναληπτική ΓΣ στις 15 Δεκ. 2013

Σε Τακτική Γενική Συνέλευση καλεί το Δ.Σ. του Δικτύου Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και Αποδήμων «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» όλα τα Μέλη του δηλ. τους εβδομήντα (70) Συλλόγους , προκειμένου να εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου για τα επόμενα τρία (3) χρόνια ,ήτοι για το χρονικό διάστημα 1/1/2014 -31/12/2016.
Παράκληση του Προέδρου κ. Κων. Σκριάπα ,αλλά και των μελών του Δ.Σ. είναι να υποβληθούν υποψηφιότητες από όλους όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν πραγματικά ,μέσα από συλλογική εργασία ,αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση και να συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» , που έχει κατορθώσει να ενώσει, για πρώτη φορά στην ιστορία , όλους τους Συλλόγους και να αποτελεί κόσμημα και διαφήμιση για έναν ευλογημένο τόπο ,όπως είναι η πρώην επαρχία Ελασσόνας, με δράσεις και πρωτοβουλίες που το καταξίωσαν στη συνείδηση όλων και που παρακολουθούν με εκτίμηση και θαυμασμό την πορεία του.

Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Ένας φορέας-ορόσημο στο χώρο των Εθελοντικών Οργανώσεων

Στο Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» έχουν ,ήδη ,ενταχθεί σχεδόν όλοι οι Σύλλογοι του Δήμου Ελασσόνας ,αλλά και όλοι οι Σύλλογοι Αποδήμων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ,με τους οποίους το Δίκτυο βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία για την πραγματοποίηση μεγάλων εκδηλώσεων και δράσεων που αφορούν την περιοχή ,την ανάδειξη και την ανάπτυξή της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τομείς δράσεις του Δικτύου αφορούν τον Πολιτισμό ,το Περιβάλλον, την Κοινωνική Αλληλεγγύη,την Κοινωνική Οικονομία και την Βιώσιμη Ανάπτυξη και αποτελεί, πλέον, ένα σημείο αναφοράς για όλους τους ανθρώπους των Γραμμάτων ,των Τεχνών ,της Οικολογίας και των Επιστημών που θέλουν να προσφέρουν ,εθελοντικά ,στον τόπο τους που βρίσκεται στις πλαγιές του Ολύμπου και φημίζεται για τα θαυμάσια προϊόντα του ,το περιβάλλον και τον πολιτισμό.
Σημειώνεται ότι το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ,που είναι το Παγκόσμιο Δίκτυο των Ελασσονιτών ,είναι κατάκτηση όλων των Συλλόγων του Δήμου Ελασσόνας αλλά και όλων των Αποδήμων και αποτελεί ,πλέον, έναν φορέα σοβαρό για τον τόπο ,με αίσθηση του καθήκοντος και μεγάλου κύρους, γεγονός που γίνεται άμεσα αντιληπτό στη συνεργασία του Δικτύου με τρίτους, που δείχνουν να εκτιμούν και να σέβονται το έργο που αυτό επιτελεί, θεωρώντας το ,μάλιστα ,ως πρότυπο καλής και έξυπνης πρακτικής εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει ,δε, κληθεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδος για να μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του με εξαιρετική επιτυχία.

Διαδικασίες Εκλογής νέου Δ.Σ.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» καθορίζεται ότι το κυρίαρχο σώμα του Δικτύου αποτελεί η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των ταμειακά εντάξει Σωματείων-μελών.

Επίσης, σύμφωνα με το καταστατικό η θητεία του Δ.Σ. του Δικτύου είναι τριετής και ως εκ τούτου θα πρέπει να γίνουν εκλογές για την εκλογή νέου Δ.Σ, για τα επόμενα τρία χρόνια. Σημειώνεται ότι τα μέλη του σημερινού Δ.Σ. του Δικτύου έχουν εκλεγεί στην Συνέλευση στις 5 Δεκ. 2010 .
Για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. συγκαλεί
Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» .
την Κυριακή , 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 με επαναληπτική ΓΣ , σε περίπτωση μη απαρτίας, στις 15 Δεκεμβρίου 2013
Τόπος Διεξαγωγής: Ελασσόνα- Αίθουσα Συνεδριάσεων ΑΕΝΟΛ Α.Ε. και ώρα 10.00 π.μ.
Ημερήσια Διάταξη :
1.Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης
2.Διοικητικός-Οικονομικός Απολογισμός δράσης από τον Πρόεδρο και την Ταμία του Δικτύου . (. 5/12/2010 μέχρι και σήμερα).
3.Υποβολή Υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ.
4.Παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων με εισήγηση διάρκειας 5 λεπτών έκαστος.
5.Εκλογή με μυστική ψηφοφορία των ΕΝΝΕΑ μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση ΜΗ απαρτίας (50% +1 μέλος) ,η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ,στον ίδιο χώρο και ώρα ,οπότε η συνεδρίαση βρίσκεται σε απαρτία μόνο με τα- παρόντα στη Συνέλευση- Μέλη του Δικτύου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στον Πρόεδρο του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” κ. Κ. Σκριάπα 6974-881944
Οδηγίες για τη Συνέλευση θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.diktioelassonas.gr .

Add Comment