ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΤο Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλο επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημ. Οικονόμου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της οδού Βενιζέλου, το οποίο αφορά κυρίως τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην κεντρική αγορά της πόλης.

Τα μέλη του Συλλόγου ζήτησαν από το Δήμαρχο Ελασσόνας να ληφθούν αποφάσεις από το Δήμο Ελασσόνας για τη συντήρηση – ανακατασκευή της οδού Βενιζέλου, που διασχίζει την κεντρική αγορά, επηρεάζει σημαντικά τη λειτουργία των καταστημάτων και την κίνηση του αγοραστικού κοινού.

Ο κ. Πασχόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τα εναλλακτικά σχέδια αναβάθμισης της κεντρικής αγοράς και επισήμανε το έντονο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κεντρική αγορά. Ζήτησε, τέλος, από το Δ.Σ. του συλλόγου να προχωρήσει σε διαβούλευση των ενδιαφερόμενων μελών του για την επιλογή του τελικού σχεδίου ανακατασκευής του δρόμου.