Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης ο Θεοδωράκης της Παλαίστρας

100_2496Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών που διεξάγεται στη Βουδαπέστη συμμετέχει με την εθνική ομάδα πάλης ο αθλητής Χρήστος Θεοδωράκης. Η συστηματική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στη Παλαίστρα Ελασσόνας κάτω από την καθοδήγηση του Προπονητή Χρήστου Παγγέα για άλλη μια φορά φέρνει αποτελέσματα . Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές από όλο το κόσμο .
« Είναι η σημαντικότερη στιγμή στην Ιστορία της Παλαίστρας» δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου κ. Παγγέας .
« Είναι μια στιγμή που την περίμενα πολύ καιρό . Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα , θα παλέψω με ολυμπιονίκες και σίγουρα οι εμπειρίες που θα αποκομίσω για το μέλλον θα είναι πολύ σημαντικές . Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν σε αυτή τη προσπάθεια και ιδιαίτερα τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Παιδή Αθανάσιο και τον κ. Τριανταφύλου Γιώργο που εδώ και αρκετά χρόνια μας υποστηρίζουν σημαντικά .» Δήλωσε αθλητής Χρήστος Θεοδωράκης .
Ενώ ο κ. Παιδής δηλώνει « Ο Χρήστος Θεοδωράκης είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και ένα από τους καλυτέρους αθλητές στη κατηγορία του στην Ελλάδα . Μέσα από τη σκληρή προπόνηση με τη καθοδήγηση του κ. Παγγέα , τη θέληση , τους στόχους και τα όνειρα έρχονται τα αποτελέσματα . Μας κάνει όλους περήφανους με τη συμμέτοχη στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα και του ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία»

Add Comment