Αυτοκτονία 52χρονου στην Καρυά Ελασσόνας!

Με τραγικό τρόπο έβαλε προχθές τέρμα στη ζωή του, όπως όλα δείχνουν, ένας 52χρονος στην Καρυά Ελασσόνας. Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, ο 52χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τεχνητή λίμνη συγκέντρωσης υδάτων, μια λίμνη που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρυάς.
Το άψυχο σώμα του αυτόχειρα, το οποίο επέπλεε στη λίμνη, βρήκε χθες το απόγευμα ο ξάδερφός του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 52χρονος Καρυώτης, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

Προχθές το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι του και κάποια στιγμή οι συγγενείς του ανησύχησαν, καθώς παρ΄ότι πέρασαν οι ώρες δεν είχε επιστρέψει, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τις έρευνες για την ανεύρεσή του. Να σημειωθεί ό,τι η τεχνητή λίμνη ήταν ένα σημείο, στο οποίο ο 52χρονος συνήθιζε τακτικά να πηγαίνει.
Προχθές αργά το βράδυ, στελέχη της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, με συντονισμένες προσπάθειες, ανέσυραν το αυτοκίνητο του αυτόχειρα από τον πυθμένα της λίμνης, η οποία τελικά έγινε και ο «υγρός τάφος» του 52χρονου Καρυώτη.

Add Comment