Στη Λαϊκή Συνέλευση της Κοινότητας Γιαννωτών ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Στην Λαϊκή Συνέλευση της κοινότητας Γιαννωτών του Δήμου Ελασσόνας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας, με τον αντιδήμαρχο βορείου τομέα Ιω. Νάνο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ιππ. Τζιουμακλή, δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε. Σαρανταπόρου. Ο κ. Γάτσας επισκέφτηκε τα Γιαννωτά και συμμετείχε στη συνέλευση των κατοίκων, “εγκαινιάζοντας” με τον τρόπο αυτό το θεσμό των λαϊκών συνελεύσεων.

Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου και συζήτησαν θέματα που αφορούν την κοινότητα.

[wpg_thumb]

Μετά την τοποθέτηση του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Κώτσια, ο δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε το Δήμο την 1η του Σεπτέμβρη και για τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης.

Επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη όλοι οι πολίτες να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Δήμο, ώστε να έχει τη δυνατότητα ο Δήμος να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στους πολίτες.

Ο κ. Γάτσας τόνισε χαρακτηριστικά: “Ο Δήμος Ελασσόνας δεν είναι απρόσωπος, είμαστε όλοι εμείς, εσείς, και ο καθένας χωριστά. Φροντίζουμε για τα συμφέροντα του Δήμου, όπως θέλουμε να φροντίζει και ο Δήμος για μας… Πρέπει όλοι να νοιαζόμαστε, για να πάει ο τόπος μας μπροστά”.

Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώθηκε ότι η επόμενη Λαϊκή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Κοινότητα Δομενίκου το Σάββατο 19/10, ώρα 19:30 αίθουσα Παναγιώτειου Πνευματικού Κέντρου.