Ο νέος Διοικητής του ΚΕΟΑΧ στο Δήμαρχο Ελασσόνας

Στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσα με τον νέο Διοικητή του ΚΕΟΑΧ κ. Δημήτριο Πουλή τέθηκε η αξιοποίηση του χιονοδρομικού κέντρου στον Όλυμπο και οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) που βρίσκεται στη θέση «Νίκη» (στα 1.820 μ. υψόμετρο).

Ο κ. διοικητής ενημέρωσε το δήμαρχο Ελασσόνας για τις παροχές που προσφέρει το χιονοδρομικό κέντρο του ΚΕΟΑΧ και τη δυνατότητα να υποδέχεται επισκέπτες από όλον τον κόσμο, προκειμένου να γνωρίσουν τον Όλυμπο από την πλευρά του Δήμου Ελασσόνας.

Όπως σημείωσε ο κ. Πουλής, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το φυσικό τοπίο και να ασχοληθούν με χειμερινά αθλήματα (ski, snowboard) χρησιμοποιώντας τα lift και τις πίστες του χιονοδρομικού.

Τόνισε επίσης ότι τόσο οι αξιωματικοί όσο και οι στρατιώτες της μονάδας είναι στη διάθεση όλων όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το ΚΕΟΑΧ και εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες εξυπηρέτησης και φιλοξενίας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον Διοικητή για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει την προβολή του χιονοδρομικού κέντρου του ΚΕΟΑΧ, προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και η αναγνωρισιμότητά του.

“Είναι πράγματι πολύ σημαντικό η πλευρά του νοτιοδυτικού Ολύμπου που βρίσκεται στο Δήμο μας να γίνει ευρέως γνωστή για τις ευκαιρίες που παρέχει στους επισκέπτες, πέραν της αναρρίχησης και της πεζοπορίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γάτσας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Επιλοχίας ΠΖ Νικόλαος Μπούσιας και οι Αντιδήμαρχοι Ελασσόνας Φρ. Καρκαβανίδου και Γ. Κατσιούρας.