Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” θα είναι η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός της Θεσσαλονίκης Μιράντα Σμουλιώτη.
Έχοντας στο ενεργητικό της επιτυχημένες εκπομπές σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης η Μιράντα Σμουλιώτη αποφάσισε να συνταχθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
“Γνωρίζω χρόνια τον Νίκο Γάτσα και έχουμε συνεργαστεί σε πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις στην Ελασσόνα. Πιστεύω στις δυνατότητες αυτού του συνδυασμού και θέλω να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο που μεγάλωσα. Με σχέδιο και εξειδικευμένες παρεμβάσεις μπορούμε να βγάλουμε την περιοχή μας από την αφάνεια”.
Ο κ. Γάτσας με τη σειρά του δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την αγαπητή φίλη Μιράντα Σμουλιώτη για την απόφασή της να είναι υποψήφια με το συνδυασμό μας. Μαζί με τη Μιράντα σχεδιάζουμε το Δήμο Ελασσόνας που μας αξίζει”.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΡΑΝΤΑΣ ΣΜΟΥΛΙΩΤΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Από το 1998 κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο (Top fm, Star fm, Banana, Ρυθμός, Λάμψη). Από το 2010 έχει αναλάβει την αρχισυνταξία και συμπαρουσίαση του πρωινού ραδιοφωνικού μαγκαζίνο στο Κοσμοράδιο 95.1.
Όλα αυτά τα χρόνια έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση (Μακεδονία tv, Βαλκάνια tv) παρουσιάζοντας μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές με επίκεντρο τις συνεντεύξεις γνωστών καλλιτεχνών. Επίσης έχει αρθρογραφήσει με μόνιμες στήλες σε εφημερίδα (Metrosport) και πανελλαδικής κυκλοφορίας περιοδικό (Music Life).
Εργάστηκε σε εταιρίες διαφήμισης, παραμένοντας ακόμη και τώρα εκφωνήτρια ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σποτ. Το 2000-2007 συνεργάστηκε με ένα από τα μεγαλύτερα agency σε όλη την Ελλάδα (Showsell), διοργανώνοντας event και καλλιτεχνικά φεστιβάλ μεγάλης εμβέλειας.
Τα τελευταία δύο χρόνια εξειδικεύεται στο Social media marketing.
Υπήρξε ιδρυτικό και ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Ελασσόνας “Πολιτιστικό Προξενείο”.
Λάτρης του θεάτρου, του σινεμά, των συναυλιών, των ταξιδιών, της φύσης και όσων την αποτελούν.
Έχει μεγάλη αδυναμία στα τέσσερα ανιψάκια της αλλά και …στα τετράποδα μέλη της οικογένειας καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα φιλοζωίας και περιβάλλοντος.

Θέματα #ΜΙΡΑΝΤΑ ΣΜΟΥΛΙΩΤΗ #ΝΙΚΟΣ ΓΑΤΣΑΣ #Ολύμπου Πολιτεία #υποψήφιος