Σε Αμούρι, Παλαιόκαστρο, Συκιά, Μαγούλα ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης

“Από κοντά… και όχι με τα κιάλια να δείτε τη ζωή στα χωριά”

Κοντά στους κατοίκους του Αμουρίου, του Παλαιόκαστρου, της Συκιάς και της Μαγούλας, της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς της Ελασσόνας, επέλεξε να περάσει την τρίτη μέρα των Χριστουγέννων, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.
” Η φιλοξενία έχει όνομα και τόπο , και τη νιώθω κάθε φορά που σας επισκέπτομαι, κάτι που δε μπορούν να αισθανθούν οι κυβερνώντες αφού επικεντρώνονται στο πως θα εξαφανίσουν τα χωριά της χώρας από το χάρτη” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που συνομίλησε με πολύ κόσμο στα καφενεία και στους δρόμους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Η κτηνοτροφία και τα εμπόδια που βάζει η κυβέρνηση για να γκρεμίσει τον ισχυρό πυλώνα της τοπικής οικονομίας, οι κούφιες υποσχέσεις για υποδομές στα “ξεχασμένα” χωριά, το αρδευτικό σύστημα που μπλοκάρει τον αγώνα και τους κόπους των κατοίκων, και η περιφρόνηση ενός κράτους που ηθελημένα διώχνει τους κατοίκους μακριά από τον τόπο τους, ήταν ορισμένα από τα θέματα που έθιξε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, καταγράφοντας τις απόψεις των ανθρώπων της περιοχής που τον υποδέχτηκαν θερμά.
“Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις να …ζωντανεύουν τα απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας μόνο τις Άγιες Μέρες. Ρώτησε κανείς αυτούς τους ανθρώπους αν θέλουν να βλέπουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους μόνο στις γιορτές; Δώστε επιτέλους κίνητρα για να μπορεί να ζήσει κάποιος στον τόπο του….” ήταν το μήνυμα του Γιώργου Κατσιαντώνη προς τους κυβερνώντες καλώντας τους να δουν από κοντά… και όχι με τα κιάλια, τη ζωή και τα προβλήματα στο χωριό.

[wpg_thumb]