Στο χορό της 3ης Λυκείου του Ενιαίου Ελασσόνας ο Γ. Κατσιαντώνης

Θυμήθηκε τα… μαθητικά του χρόνια ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Στα μαθητικά τα… χρόνια γύρισε για λίγο ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης που παραβρέθηκε με χαρά στον ετήσιο χορό της 3ης Λυκείου του Ενιαίου Ελασσόνας.
Ως νέος σε ηλικία πολιτικός…. και φανερά ευαισθητοποιημένος και παρεμβατικός στα θέματα Παιδείας, συζήτησε με τα παιδιά τους προβληματισμούς τους, νιώθοντας τις αγωνίες τους για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την έξοδό τους από το Λύκειο και την μάχη που θα δώσουν για την εισαγωγή τους σε κάποιο Ανώτατο και Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στη χώρα.
Πολύ δε περισσότερο ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισήμανε ότι “οφείλει η Πολιτεία να πιεστεί από τις διεκδικήσεις όλων μας για να σταματήσει το μεγάλο κύμα μετανάστευσης των νέων στο εξωτερικό για εργασία, πριν γίνει τσουνάμι”
Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τα παιδιά της 3ης Λυκείου, το διευθυντή Πέτρο Δημοβέλη και όλους τους καθηγητές που κρατούν “ζωντανό” ένα θεσμό κρατάει, από τότε που υπήρξε και ο ίδιος μαθητής.
Ευχήθηκε “το 2019 να φέρει περισσότερες χαρές, και να διώξει τα προβλήματα από όλο τον κόσμο. Ο νέος χρόνος να εκπληρώσει τους στόχους σας και τα όνειρά σας” τόνισε απευθυνόμενος στους μαθητές, που έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

[wpg_thumb]