“Λευκή Νύχτα” αύριο Παρασκευή στην Ελασσόνα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου μας, αποφάσισε κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2019, τη διοργάνωση δράσεων, με σκοπό την δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη μας.

Στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών του αποφάσισε να διοργανώσει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, τη «Λευκή Νύχτα» με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει την πόλη μας σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά, με είδη σε προνομιακές τιμές, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσουν οι καταστηματάρχες κάθε γειτονιάς.
Οι εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν σε κάθε γωνιά της πόλης, κατά την λειτουργία των καταστημάτων εμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται ότι θα γίνεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με λεωφορεία από Σαραντάπορο-Μηλέα, Δεσκάτη-Κρανιά, Λιβάδι και τις ενδιάμεσες στάσεις με ώρα αναχώρησης στις 18:00 και ώρα επιστροφής στις 23:30.