Σε Κρανιά Ελασσόνας και Βαλέτσικο Τσαριτσάνης ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης

Κατσιαντώνης από Ι.Μ Αγίου Δημητρίου στο Βαλέτσικο: ” Το θαύμα της Πίστης, δύναμη στη ζωή μας”

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τη γιορτή της θαυματουργής φανέρωσης του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, το 1905 στην Ιερά Μονή στο Βαλέτσικο στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας, έδωσε το παρών ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.
Μαζί με πλήθος πιστών ανηφόρισε στην ιστορική Μονή, όπου παρακολούθησε με ευλάβεια τον Αρχιερατικό Εσπερινό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ Χαρίτων, ενώ αμέσως μετά αντάλλαξε ευχές με τους πιστούς δηλώνοντας τα εξής:
“Η Πίστη μας είναι φανερή, και βαθιά ριζωμένη στην ψυχή μας. Με αυτή πορευόμαστε, με αυτή ελπίζουμε στο θαύμα της αναγέννησης της Πατρίδας μας. Το θαύμα της φανέρωσης του Αγίου Δημητρίου μπροστά στην απειλή του τουρκικού ζυγού πριν 113 χρόνια, ας δυναμώνει καθημερινά την επαφή μας με την Εκκλησία, και ας τρέφει τις ελπίδες μας και τις προσδοκίες μας, μέσα από την προσευχή, για ένα φωτεινό αύριο”.

Στην Κρανιά για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη παρακολούθησε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη, τη θεία λειτουργία στο φερώνυμο Ιερό Ναό στην Κρανιά Ελασσόνας.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης έδωσε το χέρι του στους πιστούς που συνέρρευσαν στην εκκλησία, ευχόμενος να έχουν την ευλογία και την προστασία του Αγίου Δημητρίου, με την προσδοκία για πιο φωτεινές μέρες στη ζωή όλων.