Διοργάνωση ΦΕΤΑ 2018 – Η χορηγία της Περιφέρειας που άργησε… μία ώρα

Σε σήριαλ εξελίσσεται η ταραγμένη σχέση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, αφού για μία ακόμη φορά η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης ανέδειξε τις αγεφύρωτες διαφορές των δύο αυτοδιοικητικών.

Παρά το γεγονός ότι προέρχονται από την ίδια πολιτική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται ότι η συνεννόηση μεταξύ τους αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι σε ερώτηση του κ. Πασχόπουλου στο Δ.Σ. για τα οικονομικά στοιχεία της γιορτής φέτας και την οικονομική συμμετοχή της Περιφέρειας, ο κ. Ευαγγέλου προσπάθησε να κρύψει το κενό επικοινωνίας με τον κ. Αγοράστο, λέγοντας ότι “η περιφέρεια δεν συμμετείχε οικονομικά στη γιορτή φέτας, επειδή το τηλεφώνημα για τη χορηγία ήρθε στις 4 η ώρα της Παρασκευής, οπότε είχε κλείσει το πρωτόκολλο”.

Είναι θλιβερό να το ακούς και ακόμη πιο θλιβερό να φαντάζεσαι ότι λόγω της κακής προσωπικής σχέσης μπορεί ο Δήμος Ελασσόνας να βρίσκεται πιο πίσω από τους άλλους δήμους. Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι η συναυλία Ξαρχάκου-Πρωτοψάλτη είχε εισιτήριο 10 ευρώ, ενώ με τη συμμετοχή της Περιφέρειας θα μπορούσε να είναι ακόμη και δωρεάν…

Και αφού τη χορηγία της Περιφέρειας την… κατάπιε το πρωτόκολλο, γιατί άραγε ο Αντιδήμαρχος του πρωτοκόλλου κ. Λέκκας παρενέβη και δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ότι “η Περιφέρεια έδωσε στο Δήμο Αγιάς 45.000 ευρώ για το φεστιβάλ με θέα το Αιγαίο”.

Εκεί μάλλον η χορηγία δεν άργησε μία ώρα…

Σημείωση: Στη φωτογραφία η συνέντευξη τύπου Ευαγγέλου – Αγοραστός για τη γιορτή φέτας…!