Στη διοργάνωση “ΦΕΤΑ 2018” στην Ελασσόνα ο Χρ. Κέλλας – Στήριξη της διεπαγγελματικής

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ “ΦΕΤΑ 2018” ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΚΕΛΛΑΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΠΑΓΕΛΛΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ

«Με μια ισχυρή Διεπαγγελματική Οργάνωση θα προστατευθεί η εγχώρια αιγοπροβατοτροφία, με αξιοποίηση της ντόπιας παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος και θα επιβληθεί το ρυθμιστικό πλαίσιο τόσο στην εσωτερική όσο και την εξωτερική αγορά για την προστασία από απομιμήσεις της αυθεντικής φέτας, με την ταυτόχρονη προβολή της μοναδικότητας της Φέτας ΠΟΠ».
Την αναγκαιότητα στήριξης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, τόνισε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, επισκεπτόμενος την Πανελλήνια Διοργάνωση “ΦΕΤΑ 2018”, που διεξάγεται στην Ελασσόνα.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού περιηγήθηκε στα εκθεσιακά περίπτερα και συναντήθηκε με παραγωγούς φέτας αλλά και κτηνοτρόφους, δήλωσε:
«Σήμερα η Ελασσόνα στέλνει μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι η Φέτα είναι απόλυτα ελληνική υπόθεση.
Στη Νέα Δημοκρατία, έχουμε στηρίξει από την πρώτη στιγμή την ίδρυση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τη Φέτα, προσβλέποντας σε ένα ποιοτικό προιόν, που απολαμβάνει πλήρους προστασίας, όπως τυροκομικά προίοντα από άλλες ευρωπαικές χώρες.
Θέλουμε έναν πρωτογενή τομέα δυναμικό, με ανταγωνιστικά Προιόντα Ονομασίας Προέλευσης, που ταξιδεύουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο και κερδίζουν τη θέση που τους αξίζει στην παγκόσμια αγορά.
Ναυαρχίδα των προιόντων αυτών είναι η Φέτα και μονόδρομος για την πλήρη προστασία της, η στήριξη και ισχυροποίηση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης».

[wpg_thumb]