«ΣΤΙΧΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ» ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού μας Θεάτρου η παρουσίαση του βιβλίου του συμπολίτη μας συγγραφέα Κώστα Παπαπέτρου «ΣΤΙΧΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ». Πρόκειται για μια συλλογή ποιημάτων που έγραψε ο συγγραφέας από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Πολλά από αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν από τον ίδιο στην Ελασσόνα, όταν ήταν μαθητής στο Γυμνάσιο – και μάλιστα κάποιων το περιεχόμενό τους αναφέρεται στην πόλη μας.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν πολλοί καλλιτέχνες που θα έρθουν ειδικά γι αυτό το λόγο στην Ελασσόνα, όπως η Ελένη Φιλίνη, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Γιώργος Κοντοπόδης (γνωστός από την επιτυχία του στο σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»), ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λιακόπουλος, καθώς και ο συμπολίτης μας γιατρός Νίκος Δημάδης.
Μετά την παρουσίαση τού βιβλίου θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με αφιέρωμα στον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη και ορχήστρα που θα διευθύνει ο Δημήτρης Τσιαβές. Τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Ελένη Φιλίνη, ο Κώστας Βενετσάνος (που πρωτοτραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία «Είναι νωρίς για δάκρυα, Στέλλα») και άλλοι.
Στη φωτογραφία, ο συγγραφέας Κώστας Παπαπέτρος με τη Ελένη Φιλίνη, σε παλαιότερη καλλιτεχνική εκδήλωση.

Θέματα #βιβλίο #Ελασσόνα #ΘΕΜΑ #ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ #παρουσίαση