Τον Δήμαρχο Ελασσόνας επισκέφτηκε ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χάρης Νούσιας και τα μέλη κ. Πόλλυ Γκουγκουλούλη και κ. Νίκη Παδιώτη ενημέρωσαν το δήμαρχο για τις πλούσιες δράσεις του συλλόγου και τα τμήματα που βρίσκονται σε λειτουργία (τμήμα χορωδίας, τμήματα χορού παιδιών και ενηλίκων, τμήμα μουσικής για την εκμάθηση μουσικών οργάνων και θεωρίας). Αναφορά έγινε επίσης στην πολύ σημαντική λαογραφική συλλογή του συλλόγου, που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο του “Δεσποτικού”.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Διονύσης Κουρουμπίνας, δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Τσαριτσάνης.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας μετά τη συνάντηση δήλωσε: “Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης έχει μακρά ιστορία και πλούσια δράση στον χώρο του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Στο πλαίσιο της στήριξης των φορέων πολιτισμού ο Δήμος Ελασσόνας θα βρεθεί κοντά στο Σύλλογο και θα προσφέρει κάθε αναγκαία συνδρομή”.