Βραβεύσεις φοιτητών συναδέλφων από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Ελασσόνας

Σε ένα άκρως ζεστό κλίμα οι εκπαιδευτικοί Ελασσόνας πραγματοποίησαν τον Ετήσιο χορό τους και την κοπή της πίτα τους το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο ΄΄Φαντασία’. Βραβεύτηκαν παιδιά συναδέλφων εκπαιδευτικών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ Και ΤΕΙ της χώρας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνος και Ολύμπου Χαρίτων, ο βουλευτής του νομού μας κ. Κέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαδημόπουλος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, οι αντιδήμαρχοι κ. Στούπας Αστέριος, κ. Τσιαντέ Αλεξάνδρα, κ. Γκέκας Ιωάννης, η Προϊσταμένη Εκπ/κών θεμάτων κ. Σοφία Παπαδοπούλου, η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου κα Τσιόπα Κυρατσώ, ο συντονιστής Δαραράς Αναστάσιος, ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ Κ. Νίκος Φασφαλής, οι αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ κ. Τσιούλκας Χρίστος και Χασιώτης Δημήτριος, ο αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ κ. Καρκαλής Νικόλαος, ο Πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Λάρισας κ. Παπαποστόλου Δημήτριος, οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Σίμος Βασίλειος και Νάστος Γεώργιος, τομέλος του ΙΠΕΜ-ΔΟΕ κ. Γκουτζέλας Αθανάσιος και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Τυχερή της Βασιλόπιτας η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα Τσιαντέ Αλεξάνδρα.
Ευχή όλων το 2019 να είναι ευτυχισμένο, να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και ποικίλες δραστηριότητες.

[wpg_thumb]