ΚΚΕ Ελασσόνας: Το τελευταίο «αντίο» στον σ. Χρήστο Σαμαρά

Το τελευταίο «αντίο» στον σ. Χρήστο Σαμαρά, που «έφυγε» την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 91 χρόνων, είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην πολιτική του κηδεία, που έγινε στο νεκροταφείο της Τσαριτσάνης. 
Με συγκίνηση αλλά και περηφάνια αποχαιρέτησαν ένα αντιστασιακό, απ’ τους τελευταίους στη ζωή, μαχητή του ΔΣΕ, έναν ξεχωριστό λαϊκό αγωνιστή, που έφερε επάξια τον τίτλο του μέλους και του στελέχους του ΚΚΕ το οποίο τίμησε με τη συνεχή προσφορά του, τη συνέπεια, το ανυποχώρητο αγωνιστικό ήθος του. 
Το φέρετρό του ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του Κόμματος ενώ τιμητική φρουρά γύρω του στάθηκαν μέλη της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και του Τομεακού Γραφείου Υπαίθρου Λάρισας. 
Στην κηδεία παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος του Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, ο οποίος εκφώνησε τον επικήδειο. 
 Σύντομους αποχαιρετισμούς έκαναν εκ μέρους της ΚΝΕ, η Κική Συμεωνίδου και από το παράρτημα επαρχίας Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ η Αννέτα Ψωμιάδου. 

[wpg_thumb]