Κατσιαντώνης: Τα ελληνικά φτερά θα πετάξουν ακόμη πιο ψηλά, με Αρχηγό ΓΕΑ, τον Αντιπτέραρχο Γιώργο Μπλιούμη

“Μοιάζει σαν να΄ταν χθες, πριν από δύο χρόνια, όταν έδινα το χέρι μου στον τότε διοικητή του Αρχηγείου της Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο Γιώργο Μπλιούμη, συγχαίροντας τον για το όραμα που είχε για μια συντονισμένη Τακτική Αεροπορία, που θα λειτουργεί ως πανίσχυρη δύναμη αποτροπής, ικανή να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και να προσαρμόζεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.
Η αποστολή του επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία, απογειώνοντάς τον επάξια στη θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, που αποτελεί μέγιστη τιμή για τη γενέτειρά του την Ελασσόνα, για όλους εμάς που τον γνωρίζουμε, αλλά και σύσσωμη την Ελλάδα που μαθαίνει ότι τα “ελληνικά φτερά” του τόπου μας, στηρίζονται στις αρχές, τις αξίες του, το υψηλό του φρόνημα, που αποτελεί οδηγό του και πίστη, στην μεγάλη πορεία που έχει διανύσει”.
Με αυτά τα θερμά λόγια ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, συγχαίρει το νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, επισημαίνοντας το ήθος που τον διακρίνει και την προσήλωση του στην Πατρίδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ” με το Γιώργο Μπλιούμη στο τιμόνι, η Πολεμική μας Αεροπορία θα πετάξει ακόμη πιο ψηλά.
Η χώρα μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που υπηρετούν τη γη που γεννήθηκαν, με αρετή, τόλμη, αφοσίωση και πλήρη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνουν. Στέκομαι δίπλα σας, σε κάθε προσπάθειά σας για το περήφανο Έθνος μας, και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη στο πολύτιμο έργο σας” καταλήγει ο Γιώργος Κατσιαντώνης στην επιστολή του.