«Έφυγε» ο Ελασσονίτης έμπορος Δημ. Τρουμπούκης

του Γιάννη Μουκίδη

Συγκίνηση και θλίψη στον εμπορικό κόσμο της Ελασσόνας και όχι μόνο από τον αιφνίδιο θάνατο του συνταξιούχου εμπόρου υποδημάτων Δημ. Τρουμπούκη.
Ο εκλιπών, που «έφυγε» σε ηλικία 84 ετών, άφησε το δικό του στίγμα στα εμπορικά «δρώμενα» της περιοχής και στο υπόδημα, αφού από το 1957 διατηρούσε στην Ελασσόνα την επιχείρηση «Υποδήματα ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ», οικογενειακή επιχείρηση που, παρά τις δύσκολες συγκυρίες και την οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων, συνεχίζει την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία της έως και σήμερα.
Ο Δ. Τρουμπούκης ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, μειλίχιος, ευγενής, αθόρυβος, σοβαρός και συνεπής επαγγελματίας, άτομο της καθημερινής Ελασσονίτικης «πιάτσας».
Αφήνει πίσω τη σύζυγο του, 3 γιούς – επαγγελματίες της πόλης(Γιάννη, Βαγγέλη, Παναγιώτη) με τις οικογένειες τους ενώ ευτύχησε να δει εγγόνια και δισέγγονο.
Στην Εξόδιο Ακολουθία, που έγινε στον ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ελασσόνας(συνοικία Αμπελοκήπων) βρέθηκαν αυτοδιοικητικοί, δεκάδες Ελασσονίτες, έμποροι και επαγγελματίες της περιοχής.

[wpg_thumb]