Παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Παπαπέτρου στην Ελασσόνα

“ΣΤΙΧΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ” ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού μας Θεάτρου η παρουσίαση του βιβλίου του συμπολίτη μας συγγραφέα Κώστα Παπαπέτρου “ΣΤΙΧΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ”. Πρόκειται για μια συλλογή ποιημάτων που έγραψε ο συγγραφέας από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Πολλά από αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν από τον ίδιο στην Ελασσόνα, όταν ήταν μαθητής στο Γυμνάσιο – και μάλιστα κάποιων το περιεχόμενό τους αναφέρεται στην πόλη μας.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν πολλοί καλλιτέχνες που θα έρθουν ειδικά γι αυτό το λόγο στην Ελασσόνα, όπως η Ελένη Φιλίνη, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Γιώργος Κοντοπόδης (γνωστός από την επιτυχία του στο σίριαλ “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”), ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λιακόπουλος, καθώς και ο συμπολίτης μας γιατρός Νίκος Δημάδης.
Μετά την παρουσίαση τού βιβλίου θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με αφιέρωμα στον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη και ορχήστρα που θα διευθύνει ο Δημήτρης Τσιαβές. Τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Ελένη Φιλίνη, ο Κώστας Βενετσάνος (που πρωτοτραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία “Είναι νωρίς για δάκρυα, Στέλλα”) και άλλοι.
Στη φωτογραφία, ο συγγραφέας Κώστας Παπαπέτρος με τη Ελένη Φιλίνη, σε παλαιότερη καλλιτεχνική εκδήλωση.