Νέα ήττα για τον Π.Ο.Ε. και περιπέτειες

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ ΜΕ 0-1
ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΤΕΚΗ – ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

«Στο ίδιο έργο θεατές» οι Ελασσονίτες φίλαθλοι, που …είδαν τον Π.Ο.Ε. να χάνει στην έδρα του, τη φορά αυτή από την ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού με 0-1, μένοντας έτσι αρκετά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο Π.Ο.Ε. αν και διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου, με αρκετά λάθη και απογοήτευσε τους φιλάθλους του, που τον περίμεναν να ανακάμψει αγωνιστικά. Η νέα εντός έδρα βαθμολογική απώλεια του ΠΟΕ βάζει σε περιπέτειες την ομάδα της Ελασσόνας, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην ενιαία κατηγορία(με την προβλεπόμενη αναδιάρθρωση), και βέβαια τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.
[wpg_thumb]
Σίγουρα, η φάση του 12΄, όπου ο διαιτητής διέταξε την αποβολή του προπονητή του ΠΟΕ Γιώργου Καλτέκη, μέτρησε αρνητικά στην ψυχολογία της ομάδας, που αν και ξεκίνησε τον αγώνα με δύναμη και όρεξη, αποσυντονίστηκε από την αυστηρή και άδικη αποβολή και έφερε τον εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας.
Η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού παρουσιάστηκε μαχητική, ιδίως στο β΄ ημίχρονο, όπου και εντάθηκε η πίεση του ΠΟΕ, και κατάφερε να «αποδράσει» από την Ελασσόνα με τους 3 πολύτιμους βαθμούς μιας μεγάλης εκτός έδρας νίκης.

Φάσεις – γκολ

3΄: Ωραίο σουτ του Κρίτσα των γηπεδούχων φεύγει μόλις άουτ.
10΄ : Ευκαιρία για τον Δομοκό, όταν σε καλή θέση ο Κουτσούκος δεν προλαβαίνει την μπάλα πριν την εστία του ΠΟΕ .
12΄: Αυστηρή αποβολή του προπονητή του Π.Ο.Ε. Γιώργου Καλτέκη από τον διαιτητή του αγώνα, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
14΄: «Ψυχρολουσία» για τους γηπεδούχους, όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Λέντας Νίκος με σουτ γράφει το 0-1, μετά από πάσα που δέχθηκε από τον Γουργιώτη. Το γκολ, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του ΠΟΕ.
36΄: Σουτ του Σισμανίδη από καλή θέση φεύγει άουτ.
60΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Φώτη Γκουντρουμπή υποχρεώνει τον γκολκίπερ του Δομοκού να αποκρούσει σωτήρια με γροθιές.
61΄: Χέρι σε παίκτη του Δομοκού, διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών για πέναλτι, ο διαιτητής διατάσσει να συνεχιστεί ο αγώνας.
65΄: Ευκαιρία για τον Αχιλλέα Δομοκού. Αντεπίθεση των φιλοξενουμένων με τον Φραταράκου, που το εξ επαφής σουτ που κάνει αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Π.Ο.Ε. Σεμπίρης.
68΄: Από καλή θέση, σουτ του Λέντα Νίκου φεύγει …ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σεμπίρη.
70΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του Π.Ο.Ε., επικίνδυνη κεφαλιά του Κουμπούρα υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Κοράκη του Δομοκού να πέσει στην δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει σωτήρια.
79΄: Κεφαλιά του Φώτη Γκουντρουμπή του ΠΟΕ φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Δομοκού.

Με προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μελιτζανίδη, Γιόντση, Ασβεστάρα(Σ.Δ. Ημαθίας), από τους οποίους οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γιώργος Καλτέκης): Σεμπίρης, Γκουντρουμπής Λάζ.(39΄ Γκουντρουμπής Φώτης), Παπαποστόλου, Φλώρος, Κουμπούρας, Παναγιώτου, Γκαντούνας(45΄ Ζηρδέλης), Κρίτσας, Βάλλας, Σισμανίδης(78΄ Σιαφαρίκας), Καραγκούνης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ(Σπύρος Λέντας): Κοράκης, Λέντας Δημ., Λιασίδης, Χουλιάρας, Αναστασίου, Λέντας Νίκος, Φραταράκου(88΄ Σταθόπουλος, 93΄ Ξεζονώτος), Ράπτης, Κουτσούκος(76΄ Ζήσιμος), Γουργιώτης, Παπαϊωάννου Χρ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:

Δηλώσεις στο «Ράδιο Ελασσόνα 88.4» έκαναν μετά το τέλος του παιχνιδιού οι προπονητές των δύο ομάδων.
Σπύρος Λέντας (Αχιλλέας Δομοκού): Ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες. Ήμασταν οι δυο ομάδες οι οποίες ισοβαθμούσαμε στην 4η θέση από το τέλος και η ομάδα που θα έχανε το παιχνίδι σίγουρα θα έμενε πιο πίσω στη διεκδίκηση της σωτηρίας μπορώ να το πω εγώ. Ήμασταν τυχεροί προηγηθήκαμε νωρίς, μετά στηθήκαμε καλά πιστεύω στο γήπεδο, μπορεί να είχε παράπονα η Ελασσόνα από ένα χέρι το οποίο έγινε και ίσως αν ήθελε ο διαιτητής δινόταν ένα πέναλτι, αλλά και εμείς είχαμε μια κλασσική ευκαιρία, ο νεαρός παίκτης ο δικός μας ενήργησε λάθος, πήγε να πλασάρει μόνος του ενώ βρισκόταν συμπαίκτης του δίπλα. Τέλος πάντων, μετά από καιρό πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί και εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα σαν ομάδα, μας είχαν φύγει παίκτες, τώρα ξαναγυρίζουν πάλι σιγά σιγά και προσπαθούμε να τους μαζέψουμε για να κρατηθούμε στην κατηγορία με ό,τι συνέχεια μπορεί να έχει για την ομάδα η επόμενη χρονιά.

Γιώργος Καλτέκης (Π.Ο.Ελασσόνας): Τα συσσωρευμένα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ομάδα, βγάζουν και καθρέφτη στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς δεν ξέρω τι να πω, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην προπονητική μου καριέρα, εάν δεν αλλάξει κάτι νομίζω ότι δεν έχουμε και λόγο να υπάρχουμε. Όλη την εβδομάδα προπόνηση με δώδεκα μικρούς, πραγματικά είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν σ΄ εμένα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει…δεν κατεβαίνουν για προπόνηση τα παιδιά. Θα δούμε, θα μιλήσουμε με τη διοίκηση να δούμε τη θα γίνει.

Add Comment