Εξόρμηση στο Μπάνσκο και το Λιβάδι με τον ΧΟΣ Ελασσόνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τριήμερη εκδρομή του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Ελασσόνας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Τα 40 μέλη το συλλόγου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το βουνό Πίριν με υψόμετρο 2.680 μ. με διάφορες δραστηριότητες όπως χειμερινή πεζοπορία, σκι και snowboard.
Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδρομή και ιδιαίτερα την προπονήτρια του Χ.Ο.Σ. Σαμαρά Φανή, η οποία παρέδωσε αφιλοκερδώς μαθήματα σκι.

Ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας σε συνεργασία με τον ΕΠΟΣ ( Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογο)ς Φυλής Αθηνών σας περιμένει στην επόμενη εξόρμηση του την επόμενη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, για πεζοπορία αλλά και χειμερινή ορειβασία στο Λιβάδι Ελασσόνας και στην κορυφή Τίταρος αντίστοιχα.
Πρόγραμμα Εκδρομής: Αναχώρηση στις 8:00 π.μ. από την κεντρική πλατεία Ελασσόνας με Ι.Χ.
Άφιξη στις 9:00 π.μ. στο Λιβάδι και συγκέντρωση στη θέση Κιόσκι.

Η 1η Ορειβατική ομάδα θα αναχωρήσει από την θέση Κιόσκι 1.150μ. υψόμετρο με στόχο την κορυφή Τίταρος στις 9:15 και η 2η ομάδα, η περιηγητική θα περπατήσει γύρω από το χωριό του Λιβαδίου.
Οι συμμετέχοντες της 1ης ορειβατικής ομάδας θα πρέπει να φέρουν τον απαραίτητο ορειβατικό εξοπλισμό που αναφέρεται παρακάτω:
1.Ορειβατικά μποτάκια
2.Θερμοεσώρουχα
3.Αδιάβροχο μπουφάν
4.Σκούφο
5.2 ζευγάρια γάντια
6.Γκέτες
7.Φλις
8.Γυαλιά Ηλίου
9.Σακίδιο ημέρας( με νερό και το απαραίτητο φαγητό)
10.Μπατόν
11.Κραμπόν

Η διάρκεια της διαδρομής για την 1η ορειβατική ομάδα θα διαρκέσει περίπου 6 ώρες μαζί με την επιστροφή.
Για την 2η ομάδα η αναχώρηση θα γίνει από τη θέση Κιόσκι στις 9:15 π.μ 1150 μ. υψόμετρο και η διάρκεια της θα είναι περίπου 3 ώρες με την επιστροφή.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο κ. Δημήτριος Κωστούλης όπως ορίστηκε από τον ΧΟΣ Ελασσόνας.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή το βράδυ 1 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 22:00
στο τηλ. 697.9500.259

Add Comment