Φιλική ήττα της Τσαριτσάνης

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ 0-2
Του Γιάννη Μουκίδη

Ακόμη ένα δυνατό τεστ για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που σε φιλικό αγώνα στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» ηττήθηκε με 0-2 από την φιλόδοξη ομάδα της Κοζάνης, μετά από ένα δυνατό αγώνα με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και επικράτησαν δίκαια, απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που βελτιώνεται αγώνα με αγώνα, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Στο φιλικό της Τσαριτσάνης, ο τοπικός Οικονόμος έτρεξε, προσπάθησε και έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο(ιδίως στο β΄ ημίχρονο), έχοντας απέναντι του μια πιο δεμένη ομάδα.

[wpg_thumb]

Φάσεις – γκολ:

6΄: Ευκαιρία για την Κοζάνη, όταν ο τερματοφύλακας Θεοδωρόπουλος απέκρουσε δυνατό σουτ του Ζηνόβιου.
10΄: Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Κάλφας έδωσε τη μπάλα στον Μυροφορίδη, που σουτάρει από καλή θέση και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της Τσαριτσάνης.
15΄: Υποδειγματικό σουτ – φάουλ από τον Τοπάλη της Κοζάνης και η μπάλα καταλήγει στο «πλεκτό» της εστίας του Θεοδωρόπουλου, κάνοντας το 0-1 .
39΄: Ωραία προσπάθεια και ευκαιρία των Κοζανιτών. Η μπάλα στον Ζηνόβιο, αλλά την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της Τσαριτσάνης με ηρωική έξοδο προλαβαίνει και διώχνει.
44΄: Εκτέλεση άουτ από τον Κουλτσιάκη, κεφαλιά του Καραγιάννη της Τσαριτσάνης και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της Κοζάνης.
63΄: Ευκαιρία για τον Οικονόμο, όταν ο Πρικάκης από καλή θέση σουτάρει και η μπάλα φεύγει ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
65΄: Κεφαλιά του Πρικάκη φεύγει άουτ.
72΄: Σέντρα του Τόφαλη και ο Κάλφας με κεφαλιά γράφει το 0-2 .
77΄: Ευκαιρία για την Τσαριτσάνη, όταν κεφαλιά φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
87΄: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν από δεξιά το δυνατό σουτ του Μπαλή μπλοκάρει πέφτοντας σωτήρια ο τερματοφύλακας της Κοζάνης.
92΄: Σουτ του Φτίκα, από δεξιά και η μπάλα φεύγει άουτ.

Να σημειωθεί ότι τους Τσαριτσανιώτες «κοουτσάρισε» ο Θανάσης Κουτσιαφτίκης, αφού ο Γιώργος Καλτέκης είχε οικογενειακές υποχρεώσεις(…βάπτιση εγγονιού του).

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βαλιώτης, Τζιόλας, Προβίδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Γιώργος Καλτέκης): Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης, Παπακωνσταντίνου, Μάντζιος, Σουμέλας, Τσετιροκλής, Μπαλής, Καράμπελας, Κουλτσιάκης, Βούλγαρης, Τρικάκης.
Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Τσιανάκας, Εράλντο, Φαρμάκης, Λιλολάρι, Φτίκας, Μπαχτσεβάνος, Αγγελίνας, Ματούλας, Παναγιώτου Ανδρ., Παναγιώτου Αντ, Σιαφαρίκας.

KOZANH(Γιάννης Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Ταφαρλής, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Μυροφορίδης, Ζηνόβιος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος.
Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Τραυλός, Κοσμίδης, Ποζίδης, Δάμου, Κοκκινίδης, Ντεμιράϊ , Μακρής.

Add Comment