Συνέλαβε 2 αθίγγανους που είχαν «ρημάξει» αγωγούς!

«ΕΠΙΤΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

«Επιτυχία» της Αστυνομίας Ελασσόνας, που στο τέλος της περασμένης εβδομάδας συνέλαβε 2 αθίγγανους(…πατέρα και γιό), οι οποίοι είχαν «ρημάξει» υπαίθριους αγωγούς – σωλήνες από την περιοχή!
Οι δυο άνδρες, ηλικίας 39 και 18 χρονών, που διαμένουν στο γειτονικό Τύρναβο, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, την περασμένη Παρασκευή, σε αγροτική τοποθεσία της περιοχής Ελασσόνας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

[wpg_thumb]
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, πατέρας και γιός επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, επιχείρησαν να διαφύγουν χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν «βάνες» – μεταλλικά εξαρτήματα, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα …είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από κεντρικό αγωγό άρδευσης! Ακόμη, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Όπως ακόμη προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από τις 2 έως και τις 22 Μαρτίου διέπραξαν σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Ελασσόνας τρεις ακόμη κλοπές και αφαίρεσαν μεταλλικά τμήματα κεντρικών αγωγών άρδευσης, συνολικής αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ. Η δράση των «χρυσοδάκτυλων» είχε απλωθεί σε αγροτικές περιοχές σε Παλαιόκαστρο, Μεσοχώρι, Ευαγγελισμό Ελασσόνας και όταν έγιναν αντιληπτοί από άνδρες του Α.Τ. Ελασσόνας προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω του δρόμου που οδηγεί στο Γριζάνο Τρικάλων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Add Comment