Πρωταθλητής χειμώνα ο Π.Ο. Ελασσόνας με 1-0

ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΑΣΟΥ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΛΙΓΚΟΥ

Του Γιάννη Μουκίδη

Τον Πύρασο Αγχιάλου κέρδισε με 1-0 ο Π.Ο. Ελασσόνας και αναδείχθηκε «πρωταθλητής χειμώνα», μετά και την ισοπαλία του Αμπελωνα.
Το ματς της Ελασσόνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι γηπεδούχοι, αν και δεν έπιασαν μεγάλη απόδοση, διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήταν κινητικοί και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Τελικά, ο συνήθης ύποπτος Κώστας Φλίγκος «καθάρισε» το ματς με δυνατό σουτ, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πύρασου προσπάθησε με αντεπιθέσεις για κάτι καλό, αλλά δεν της βγήκε.
Στην ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή, δίδεται η ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού μετά την έξοδο στα Καμένα Βούρλα ακολουθούν δύο εντός έδρας αγώνες.

Φάσεις – γκολ:

10΄: Κεφαλιά του αμαρκάριστου Σπύρου της Αγχιάλου, και η μπάλα φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαϊμάκη.
19΄: Δυνατό σουτ του Φλίγκου υποχρεώνει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να αποκρούσει σωτήρια.
26΄: Ο Ρόππας εκτελεί φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας Γκιούρκας πέφτοντας. μπλοκάρει την μπάλα.
33΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε., όταν από αριστερά ο Ρόππας σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας Γκιούρκας σώζει την εστία του.
36΄: Κεφαλιά του Κοντοβά του Πύρασου και η μπάλα χτυπαει στο δοκάρι της εστίας των Ελασσονιτών.
50΄: Από δεξιά, ο Φλίγκος του Π.Ο.Ε. με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα.
54΄: Ο Μουρατίδης πασάρει την μπάλα στον καραδοκούντα Φλίγκο, που με δυνατό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
60΄: Ευκαιρία που χάθηκε για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κουντοβάς προσπαθεί να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο καιροφυλακτών Μπαϊμάκης μπλοκάρει την τελευταία στιγμή.
88΄: Σουτ του Αρσένου των φιλοξενουμένων φεύγει άουτ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μαλλιώρα, Βογιατζή και της κ. Κουκούλη(Σ.Δ. Καρδίτσας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Μπαίμάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Αριανούτσος, Αποστόλου, Σκλάβος, Μουρατίδης(90΄ Αλεξανδρής), Χάμος, Φλίγκος, Καραίσκος(75΄ Χατζηβαλσάμης), Ρόππας.

ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ(Χατζηκυριάκης): Γκιούρκας, Κυριάκος(72΄ Αρσένος), Σπύρου, Κοντοβάς(59΄ Γκάγκας Σπ.), Γκάγκας Λεων., Τανάγιας, Κουντοβάς Π.(72΄ Πετρίδης), Χάνος, Διαμαντής, Τσαγκάρης, Ράπτης.

Add Comment