Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο χρόνος κυλάει αδυσώπητα, χωρίς να τον καταλαβαίνουμε. Έτσι πέρασαν ήδη 2 χρόνια από τις τελευταίες εκλογές του Νοεμβρίου 2009, από τις οποίες ανεδείχθη το σημερινό Δ.Σ. του Συλλόγου μας και ήρθε η ώρα το σώμα των μελών να αναδείξει το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο που θα διευθύνει τις τύχες του Συλλόγου μας την περίοδο 2012-2013.
Το Δ.Σ., εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα τις εντολές του καταστατικού μας, προχωρεί στην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και ορίζει ως ημερομηνία της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, στις 11.00 π.μ., στη λέσχη μας.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους έως και πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.
Για να βοηθηθούν τα μέλη μας και να έχουν άμεση αντίληψη της οικονομικής τους σχέσης με τον Σύλλογο, στο πίσω μέρος της πρόσκλησης εμφανίζεται η ατομική καρτέλλα του κάθε μέλους, η οποία είναι αυστηρώς προσωπική.
Σας περιμένουμε όλες και όλους να ασκήσετε το συνταγματικά και καταστατικά κατοχυρωμένο εκλογικό σας δικαίωμα και να τιμήσετε με την ψήφο σας το νέο 7μελές Συμβούλιο που θα διοικήσει τον ιστορικό μας Σύλλογο για την επόμενη διετία.
Επίσης, μπορούν κάποια μέλη που αδυνατούν να παραστούν την ημέρα εκείνη, πάντοτε στο βαθμό που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, να εξουσιοδοτήσουν κάποιον εγγράφως να ψηφίσει στη θέση τους.
Το απερχόμενο Δ.Σ., ο Γιώργος Συνεφάκης, ο Διονύσης Κοκκινοπλίτης, η Άσπα Καραβίδα, ο Κώστας Μουσένας, η Φρόσω Χρυσικού-Ντάμπου, η Ελένη Φουρκιώτη και ο Μίμης Τζημάλας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους για τη θερμή σας συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της διετούς θητείας μας.
Ελπίζουμε επίσης ότι ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες του σώματος για έναν Σύλλογο εξωστρεφή, δραστήριο πολιτιστικά, ευαίσθητο κοινωνικά και δυναμικό υποστηρικτή του Λιβαδίου μας, δηλώνουμε δε ότι θα είμαστε πάντοτε δίπλα στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές, στηρίζοντάς το σε ό,τι μας ζητηθεί και όπου και εάν τυχόν παραστεί ανάγκη.

Add Comment