Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής

Υπό την αιγίδα της Περιφερείας Θεσσαλίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας το 2ο Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής, που διοργανώθηκε και φέτος στην πόλη με πρωτοβουλία του Γ.Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια στηρίζει έμπρακτα και με όλες της τις δυνάμεις τη γιορτή του αθλητισμού, φιλοδοξώντας να συνδράμει με κάθε μέσο προκειμένου το Φεστιβάλ να καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη, στηρίζοντας παράλληλα και τις προσπάθειες του συλλόγου για την προώθηση του αθλήματος αλλά και την προβολή της Θεσσαλίας μέσα από μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση», τόνισε σε σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Θανάσης Παιδής εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό .
[wpg_thumb]
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πάνω από 600 παιδιά φυτωρίων και αγωνιστικών τμημάτων από 12 συλλόγους και σχολές της χώρας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό που κατέκλυσε τις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης, ενώ οι διοργανωτές συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την εμφάνισή τους και ευχαριστούν για τη συμμετοχή τους εξής συλλόγους και σχολές:
Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ” Χλωρίς” Καρδίτσας
Αθλητική Ένωση Λάρισας ” Προμηθέας”
Γυμναστικός Σύλλογος “Αίγλη” Τρικάλων 
Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου ¨Η Νίκη¨
Αθλητικός Σύλλογος “Αρτέμιδα” Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης
“Παλμός Gym” Αθηνών
Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κιλελέρ
Αθλητικός Σύλλογος ¨Παλαίστρα” Ελασσόνας 
Αθλητικός όμιλος “Αλέξανδρος” Βέροιας 
Σχολή Χορού DANS.ER.
Γυμν. “Ρυθμός και Κίνηση” Ελασσόνας

Add Comment