Γιώργος Κατσιαντώνης για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΑΕΛ

“Ανεβάζετε τον πήχυ… των προσδοκιών μας πολύ ψηλά !!”

Με υπερηφάνεια και τιμή βράβευσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης τις αθλήτριες ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην εκδήλωση για την κοπή πίτας που έγινε στην αίθουσα του Μύλου. Συνεχάρη τις ίδιες αλλά και γονείς και προπονητές για τις επιτυχίες που χαρίζουν στην ομάδα… αναδεικνύοντας την πρωταθλήτρια στο υψηλότερο βάθρο του αθλητισμού.
“Σκοράρετε… δυνατά στις καρδιές μας και πρωταγωνιστείτε στα γήπεδα με πάθος, θέληση και ήθος. Μας χαρίζετε νίκες εκτοξεύοντας την ομάδα στην Α’ Εθνική… τιμώντας έτσι την πόλη μας και όλους εμάς που μιλάμε με καμάρι για το διαμάντι της πόλης μας που λέγεται ΑΕΛ. Συγχαρητήρια στους γονείς σας που στέκονται… βράχοι στα… πιστεύω σας. Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές σας για την αθλητική παιδεία, το αγωνιστικό ιδεώδες και το πείσμα για πρωταθλητισμό… που σας μεταφέρουν. Όσο για εσάς; Όσα βραβεία και να σας δώσουμε είναι λίγα μπροστά στη υπερηφάνεια και τη χαρά που μας δίνετε με τις επιτυχίες σας” δήλωσε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων.
Θερμά συγχαρητήρια έδωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που τιμήθηκε από την ΑΕΛ για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα.

[wpg_thumb]

Add Comment