«Τριπόντων» συνέχεια για τον Π.Ο. Ελασσόνας

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος ο φιλόδοξος Π.Ο. Ελασσόνας, αφού επιβλήθηκε άνετα της μαχητικής Δόξας Αργυροπουλίου με 3-1, μετά από ένα δυνατό και καθαρό αγώνα.
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν από την αρχή του αγώνα με διάθεση για καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, με συνδυασμούς και πίεση προς τον αντίπαλο. Κατάφεραν έτσι, πριν κλείσουν 30΄ αγώνα, να προηγηθούν με 2-0, κάτι που τους βοήθησε να διαχειριστούν χωρίς ψυχολογικό βάρος την εξέλιξη του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο β΄ ημίχρονο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ με πέναλτι.
Όπως και νάχει, η ομάδα του Αλ. Αλεξανδρή άρεσε με την εμφάνιση της και χειροκροτήθηκε και βέβαια οι λίγοι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς «πάγωσαν» από τη χαμηλή θερμοκρασία, αλλά «ζεστάθηκαν» και αποζημιώθηκαν από τις λίγες φάσεις και τα 4 γκολ, που προσέφερε ο αγώνας.

[wpg_thumb]

Φάσεις – γκολ

17΄: Ομαδική προσπάθεια των Ελασσονιτών, ο Συνάπαλος δίνει τη μπάλα στον Μπαρλαγιάννη, και ο τελευταίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από κοντά γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
27΄: Ο Π.Ο.Ε. συνεχίζει να πιέζει και η πίεση αποδίδει καρπούς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και στα πόδια του προωθημένου Καρλιάμπα, που σουτάρει από κοντά(δίπλα στο δοκάρι) και κάνει το 2-0 για τον Π.Ο.Ε.
34΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Ματούλας δίνει τη μπάλα στον δραστήριο Μπαρλαγιάννη, που σουτάρει από κοντά, υποχρεώνοντας τους αμυντικούς του Αργυροπουλίου να διώχνουν την τελευταία στιγμή, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας.
36΄: Ευκαιρία για το Αργυροπούλι να μειώσει το σκορ, από τα αριστερά, αλλά ο Γκουτζουρέλας με ωραία προσπάθεια μπλοκάρει το επικίνδυνο σουτ.
47΄: Ο Ταστεμερίδης εκτελεί φάουλ και στη συνέχεια η κεφαλιά του Ματούλα από επικίνδυνη θέση φεύγει άουτ.
53΄: Ο Χαρισούλης των φιλοξενουμένων προχωρά από την αριστερή πλευρά, μπαίνει στην περιοχή του ΠΟΕ και ανατρέπεται από τον Τσένο. Αμέσως ο διαιτητής κ. Αγγελούλης καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Τσούτσας, μειώνοντας σε 2-1 .
61΄: Νέα ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν σε κόντρα αντεπίθεση, ο Ματούλας από επικίνδυνη θέση επιχειρεί σουτ, με τη μπάλα…να φεύγει ψηλά άουτ .
62΄: Οι φιλοξενούμενοι επιμένουν για την ισοφάριση. Επικίνδυνη κεφαλιά του Κόκκορα από καλή θέση, αλλά ο έτοιμος Γκουτζουρέλας με ωραία εκτίναξη διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
66΄: Σουτ του Περτζιόνι από αριστερά, φεύγει άουτ.
77΄: Οι γηπεδούχοι ψάχνουν για το 3ο γκολ. Αναστάτωση στην περιοχή του Αργυροπουλίου και ο Ταστεμερίδης με ωραίο σουτ γράφει το 3-1, «σφραγίζοντας» τη νίκη του ΠΟΕ, μέσα σε πανηγυρισμούς.
88΄: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.
89΄: Επικίνδυνη επίσκεψη των φιλοξενουμένων στην περιοχή του ΠΟΕ, αλλά ο «φορμαρισμένος» Γκουτζουρέλας για ακόμη μία φορά διώχνει τον κίνδυνο.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Αγγελούλης, Λάκης, Ραμάι

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Νικολαϊδης(65΄ λ.τ. Μηνάς), Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Συνάπαλος, Ταστεμερίδης(84΄ Πάτσης), Μπαλαμώτης(81΄ Γεωργούλας), Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Τσένος.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ(Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Αστ., Καράς(80΄ Βογγόλης), Μπαχτσιβάνος Αστ.(76΄ Βογιατζής), Μάρκου, Χαρισούλης, Κούλπας, Σχοινάς, Σιαμαντούρας, Τσούτσας, Μπουζούκας(22΄ λ.τ. Κόκκορας), Ζάχος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment