Νίκες από τις νεάνιδες και τις κορασίδες του ΓΣΕΕ

%ce%b3%cf%83%ce%b5%ce%b5-%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%b9

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΝΕΑΝΙΔΕΣ) : 1-3 ΣΕΤ..
ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΄΄8ΑΔΑ΄΄
ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Τη τέταρτη νίκη τους, σε τέσσερα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα των νεανίδων, του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, και προκρίθηκε πανάξια στην πρώτη θέση στην ΄΄8άδα΄΄ του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Στο τελευταίο και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι , αντιμετώπισε την ομάδα της ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, στην Νέα Ιωνία, όπου με κορασίδες και παγκορασίδες στην αποστολή της , επιβλήθηκε με 1-3 σετ!
Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει, την ομάδα της ΑΘΛΕΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, και με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στο f4 Νεανίδων 2016-2017..
Ευχή όλων μας , η ομάδα μας όπως και πέρυσι να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και να φέρει άλλη μία διάκριση στο σύλλογο!
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ:
ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : 0-3..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΕ.ΛΑΡΙΣΑΣ : 3-0..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ : 3-1..
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : 1-3..
Οι αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν στην φάση αυτή, ήταν:
Μπαλογιάννη , Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Παναγιώτου , Χατζηβασίλη, Διβράμη, Τσιγγέλη, Καζαντζή, Σιάτρα, Τσίμπα, Πίγκα, Χονδροθύμιου, Γεωργιάδη, Κορακίδη..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τη δεύτερη τους νίκη σε 2 αγώνες σημείωσαν και οι κορασίδες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, οι οποίες συνεχίζουν και αυτές δυναμικά, καθώς στη δεύτερη αγωνιστική, κέρδισαν με 3-0 εκτός έδρας, στην Καρδίτσα..
Άν και το ματς ξεκίνησε με την ομάδα της Ελασσόνας να προηγείται με 22-0 και τελικά 25-2 στο 1ο σετ , στο 2ο σετ οι αθλήτριες της Καρδίτσας αφυπνίστηκαν και πίεσαν την Ελασσονίτικη ομάδα έως και το 16-16, αλλά με την ομάδα της Ελασσόνας να πατάει ΄΄γκάζι΄΄ και να κατακτά το σετ με 25-18!
Στο 3ο σετ και ενώ η ομάδα προηγήθηκε 23-18, εντούτοις λάθη απανωτά σε σέρβις και υποδοχή έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ισοφαρίσει 24-24, αλλά η Τσιγγέλη με δύο προσωπικές ενέργειες -επίθεση( 24-25) και μπλοκ (24-26) έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας!

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ( Παναγιώτου)
Μπαλογιάννη ,  Χατζηβασίλη, Διβράμη, Τσιγγέλη, Καζαντζή, Σιάτρα, Τσίμπα, Πίγκα, Χονδροθύμιου, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Σεβαστού…

Add Comment