Γιώργος Κατσιαντώνης: “Είμαι συγκινημένος που η ιστορία της Ελασσόνας αντηχεί υπερήφανα στα αυτιά των Ελλήνων σε κάθε γωνιά του χάρτη”

%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%bf%ce%bd%ce%b12-800x600

Με υπερηφάνεια και βαθιά τιμή… παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 104η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και της επαρχίας Ελασσόνας ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης. Μαζί με το στενό του συνεργάτη Λάζαρο Μιχαλέα και με όλους τους κατοίκους, στην κεντρική πλατεία της πόλης είδε τα αθλητικά δρώμενα, που έγιναν με επιτυχία το πρωί… τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 και τουρνουά βόλεϊ 4Χ4…σηματοδοτώντας το επιτυχές ξεκίνημα για τα “Ελευθέρια 2016”.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη όλους τους διοργανωτές του θεσμού πλέον “Ελευθέρια 2016” ,τους προπονητές και τα παιδιά για την άψογη πρώτη μέρα των εκδηλώσεων και έστειλε μήνυμα ενότητας και υπερηφάνειας για την ιστορική επαρχία της Ελασσόνας.
“Γιορτάζουμε στην Ελασσόνα την απελευθέρωση της από τον Τουρκικό ζυγό στις 6 Οκτωβρίου 1912.Το ξεκίνημα των εκδηλώσεων αντήχησε σε όλη την Ελλάδα στέλνοντας μέσα από τα αθλητικά δρώμενα που μας χάρισαν τα υπερήφανα νειάτα μας, μηνύματα ενότητας, αισιοδοξίας και τιμής να είμαστε πολίτες της Ελασσόνας. Η άσβηστη ιστορία αυτής της περιοχής που μαρτύρησε για να είμαστε ελεύθεροι εμείς σήμερα… μας “φωνάζει” να είμαστε όλοι μια γροθιά για να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας. Είμαι συγκινημένος που η Ελασσόνα αντηχεί υπερήφανα στα αυτιά των Ελλήνων σε κάθε γωνιά του χάρτη.”

[wpg_thumb]