Στο Βελβεντό Κοζάνης η Φιλαρμονική Ελασσόνας με αφιέρωμα στο Μανώλη Χιώτη

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – Δ.Ω. ΛΑΡΙΣΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 1 [800x600]

Ο άστατος και βροχερός καιρός της περασμένης Δευτέρας δεν επέτρεψε τελικά να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συναυλία – αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη, με κοινή εμφάνιση της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας και της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στο Βελβεντό Κοζάνης.
Έτσι, η συναυλία αναβλήθηκε προσωρινά και ορίστηκε να πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου, το βράδυ…με την ελπίδα ο καιρός να βοηθήσει.
Πρόκειται για ακόμη μια συνεργασία – σύμπραξη της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας και της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, που σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου το βράδυ, στον Βελβεντό Κοζάνης, πραγματοποιούν συναυλία – αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη.
Την ενορχήστρωση έχει ο Δημήτρης Τσιαβές, ενώ διευθύνουν οι αρχιμουσικοί Γιώργος Μηνάς(της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας) και Δημήτρης Τσιαβές(της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας).
Σολίστ θα είναι στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Τσιαπλές, ενώ θα τραγουδήσουν οι ερμηνευτές Μανώλης Χατζημανώλης και Ευλαμπία Ντούλα.
Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού.
Κάποιες από τις επιτυχίες που θα ακουστούν στη συναυλία του Βελβεντού: «Περασμένες μου αγάπες», «δεν θέλω πια να ξαναρθείς», «θα μου βάλεις την κουλούρα», «πάρε με στο τηλέφωνο», «πάρε το δάκρυ μου», «Θεσσαλονίκη μου», «ηλιοβασιλέματα», γεια σου Γιάννη», «πασατέμπος», «απότομα», «θλίψη», «μη μου ζαλίζεις το μυαλό», «λαός και Κολωνάκι», «Εσύ είσαι η αιτία», «μοιάζεις και συ σαν θάλασσα», «αφού το θες», «η σκούνα», «ας μη ξημερώσει», «το τελευταίο ποτηράκι».
Η ξεχωριστή βραδιά με τις μουσικές του μεγάλου συνθέτη της λαϊκής μουσικής Μανώλη Χιώτη και την κοινή εμφάνιση των δύο καταξιωμένων Φιλαρμονικών του Νομού Λάρισας θα φιλοξενηθεί στο Άλσος Βελβεντού και αναμένεται να προσελκύσει όχι μόνο τους ντόπιους μουσικόφιλους από την ευρύτερη περιοχή του γειτονικού νομού, αλλά και δεκάδες φίλους της Ελασσονίτικης Φιλαρμονικής και αυτής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Add Comment