Ξεκίνημα για το «Κέντρο Τέχνης, Λόγου και Κοινωνικής Δράσης»

ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΦΩΤΟ - ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μετά την αναγνώριση του από το αρμόδιο Ειρηνοδικείο Ελασσόνας (αριθμ. απόφασης 20-2015), πριν λίγες ημέρες στις 28 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα, με μεγάλη επιτυχία και πλήρη απαρτία, η Γενική Συνέλευση του «Κέντρου Τέχνης, Λόγου και Κοινωνικής Δράσης» Επαρχίας Ελασσόνας.
Στη Συνέλευση αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και εκφράστηκαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το οποίο θεωρείται βέβαιο ότι θα προωθήσει την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία στην Επαρχία Ελασσόνας.
Σε συνέχεια των αρχαιρεσιών που έγιναν, μετά τη Γ.Σ., για την ανάδειξη του πρώτου Δ.Σ., την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 29 Μαΐου, συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο και έγινε κατανομή καθηκόντων, όπως παρακάτω:

Πρόεδρος: Κώστας Σαχινίδης, Δρ Κοινωνιολογίας, πολιτικός επιστήμων / αντιπρόεδρος: Ευαγγελία Ράπτου, Δρ Κοινωνικής Λαογραφίας / γενικός γραμματέας: Κυριακή Πάντου, φιλόλογος, θεατρ. Συγγραφέας / ταμίας: Μαρία Ζαχαρή, βιολόγος / ειδικός σύμβουλος: Ελένη Μπλιούμη, εκπαιδευτικός.
Στη συνέχεια το Δ.Σ. συζήτησε τις προτάσεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για την υλοποίησή τους.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment