Συνάντηση Ν. Ευαγγέλου με το γενικό γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης Δ. Γελαλή

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΓΕΛΑΛΗΣ

Συνάντηση εργασίας με το νέο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Γελαλή είχε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του νέου γραμματέα.

Οι δυο άντρες συζήτησαν εφ όλης της ύλης για θέματα που αφορούν το δήμο Ελασσόνας και πιο συγκεκριμένα για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του δήμου, με το νέο Γραμματέα να διαβεβαιώνει τον Δήμαρχο πως η πόρτα του υπουργείου θα είναι πάντα ανοιχτή και πως προτεραιότητα τόσο του ίδιου όσο και της νέας κυβέρνησης είναι να δρομολογηθούν λύσεις για τα επείγοντα προβλήματα του αγροτικού πληθυσμού, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον φίλο και συντοπίτη νέο Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Γελαλή, τον οποίο και συνεχάρην για την ανάληψη των καθηκόντων του. Ήδη από την πρώτη μας επίσημη συνάντηση δρομολογήσαμε κάποια θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Η θετική του στάση απέναντι στα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού πληθυσμού του δήμου μας αποτελεί όχι μόνο εχέγγυο της καλής μας συνεργασίας αλλά και ελπιδοφόρο μήνυμα για την αντιμετώπισή τους».

Add Comment