Πλούσιες εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Δολίχης

Επτά νέες εκδηλώσεις ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος για το προσεχές χρονικό διάστημα:
Σάββατο 27 Αυγούστου, ώρα 8:00 μ.μ.: Παράσταση Καραγκιόζη. Θέατρο Σκιών Σωτήρη Βύνιου. Τόπος: Κεντρική πλατεία Δολίχης.
Κυριακή 28 Αυγούστου, ώρα 8:00 μ.μ.: Προβολή της εκπομπής “Γαστρονομία και Παράδοση” που γυρίστηκε την 25η Μαΐου 2010 στη Δολίχη. Τόπος: Κεντρική πλατεία Δολίχης.
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ώρα: 8: μ.μ.: Βραδιά νεολαίας στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου με D. J.
Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου, ώρα 6:00 μ.μ.: Τουρνουά Πινγκ Πονγκ. Τόπος: Αίθουσα “Τάκη Τσιόγκα”  Πολιτιστικού Κέντρου Δολίχης.
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 6:00 μ.μ.: 2ο Τουρνουά Σκάκι, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Σύλλογο Ελασσόνας “Ο Πολυποίτης”. Τόπος: Κεντρική πλατεία Δολίχης.

Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου: Εκδήλωση αναβίωσης παλιών πρακτικών “Όπως τα Χρόνια τα Παλιά“, χρήση αργαλειού, παραγωγή ψωμιού κλπ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Δολίχης “Φίλα Ευβιότου”. Τόπος: Κεντρική πλατεία Δολίχης.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα διεξαχθεί ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του ίντερνετ από την εθελοντική ομάδα sarantaporo.gr.
Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτό να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν στην κεντρική πλατεία, θα διεξαχθούν στην αίθουσα “Τάκη Τσιόγκα” του Πολιτιστικού Κέντρου Δολίχης.

Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης
“Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΙΔΑ”
402 00 Δολίχη Ελασσόνας
Τηλ.: 24930-92035, Fax: 24930-92036
www.dolihi.gr, dolihi@yahoo.gr

Add Comment