Η Ελασσόνα τραγουδά τους μεγάλους συνθέτες Μίμη Πλέσσα και Γιώργο Ζαμπέτα

Μια μαγική μουσική παράσταση για το Ελληνικό Τραγούδι με τίτλο “Τι γλυκό να σ’ αγαπούν…”
Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 -ώρα 8.30.μ.μ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΑΤΡΟΥ “ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣ. ΦΑΡΜΑΚΗ” ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

πλεσσας-ζαμπετας

Μια μαγική βραδιά περιμένει τους τυχερούς που θα βρεθούν την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στο θέατρο “ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ” στην Ελασσόνα σε μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στο Ελληνικό Τραγούδι με τίτλο “Τι γλυκό να σ’ αγαπούν.!” ( Συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ) .

Στην σπάνιας ομορφιάς αυτή εκδήλωση η Ελασσόνα, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ,θα τραγουδήσει τους μεγάλους Έλληνες Συνθέτες Μίμη Πλέσσα και Γ. Ζαμπέτα ,μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στα ομορφότερα Ελληνικά Τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε .

Είναι μια πρωτοβουλία του Γυμναστικού Συλλόγου Ένωση Ελασσόνας , που παρουσιάζει δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες Συνθέτες, τον Μίμη Πλέσσα και τον Γ. Ζαμπέτα ,σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό ,αφού ο καθένας από την πλευρά του και με την ιδιαίτερη αισθητική του , προσέφερε σπουδαίο έργο στον σύγχρονο μουσικό μας πολιτισμό και μας συντρόφευσε όλους επί δεκαετίες .

Σημειώνεται ότι η μεγάλη αυτή συναυλία , που είναι μια πλούσια μουσική παράσταση απευθύνεται σε όλο το απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό της Ελασσόνας και περιλαμβάνει μια πανδαισία με 30 από τα καλύτερα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και Γ. Ζαμπέτα, με σπουδαίες φωνές (Ζωή Τζαλαβρέτα ,Ν. Αλεξίου), βιντεοπροβoλές ,κείμενα ,συγκίνηση ,νοσταλγία και σολίστες ,σε ένα μαγικό ταξίδι στις καλλίτερες στιγμές των μεγάλων Ελλήνων Συνθετών .
Συντελεστές :
Eρμηνευτές: Ζωή Τζαλαβρέτα ,Ν. Αλεξίου
Μουσικοί-σολίστ :Δημ. Μπεφάνης -Μπουζούκι -Φωνή,Ν. Αλεξίου -Φωνή-Κιθάρα,Στάθης Θεοχαράκης – Πιάνο,Βαγγέλης Χάνος – Μπάσο,Άγγελος Τσιριγωτάκης ,Τύμπανα,
Κείμενα -Αφήγηση: ο Μουσικοσυνθέτης και Στιχουργός Θ. Αστερίου και η Κατ. Σκόδρα.
Βιντεοπροβολή : Γ. Τζήκας
Τεχνική υποστήριξη: Γ. Ζαγόρης

Την εκδήλωση ,διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Ένωση Ελασσόνας , υπό την αιγίδα του Δήμου Ελασσόνας και με την υποστήριξη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ.

Add Comment