Συστράτευση των 8 βουλευτών της Λάρισας ζητά ο Γ. Κατσιαντώνης για τα θέματα του κτηνοτροφικού κόσμου

Πανβουλευτική συστράτευση ζητά ο Κατσιαντώνης για το κτηνοτροφικό ζήτημα

Άστραψε και βρόντηξε ο Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, μιλώντας στην Πανθεσσαλλική συνάντηση των κτηνοτρόφων στον Τύρναβο, λέγοντας ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μια κοινή συνισταμένη των πολιτικών του τόπου που “ανθεί” η κτηνοτροφία, με αποτέλεσμα να “διαλύονται” καθημερινά χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτή.
Γι’ αυτό ο Γιώργος Κατσιαντώνης πήρε την πρωτοβουλία, να συγκαλέσει νέα συνάντηση με την παρουσία και των 8 Βουλευτών του Νομού Λάρισας , προκειμένου να δεσμευτούν ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουν σε ένα κοινό μέτωπο, ότι θα συνεργαστούν με συναίνεση και σύμπνοια, για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα για τους κτηνοτρόφους, ότι θα κάνουν πράξεις τα λόγια που κατά καιρούς λένε στις συσκέψεις για το αγροτικό ζήτημα.
” Επιβάλλεται να μας ενώσει όλους ο επικείμενος αφανισμός των κτηνοτρόφων, από το χάρτη της Ελλάδας. Οφείλουμε να είμαστε εδώ χωρίς κομματικές σημαίες, για όλες αυτές τις οικογένειες που αποτελούν κεφάλαιο ισχυρό στη χώρα μας. Καλώ σε συνάντηση όλους τους Βουλευτές του Νομού Λάρισας για να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο. Εύχομαι να μην καταγραφούν απουσίες στην προσπάθεια για το δίκαιο των κτηνοτρόφων”.
Με βάση αυτή τη θέση του, τις επόμενες μέρες θα στείλει σχετική επιστολή για συνάντηση των οκτώ Βουλευτών, στην οποία θα συμμετέχουν και μέλη της Ομοσπονδίας των Κτηνοτρόφων του Νομού Λάρισας, όπου θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα τους, με πιο σοβαρά, την μεγάλη πτώση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα και στα αμνοερίφια, και τη συμφωνία CETA για την οποία ο Γιώργος Κατσιαντώνης έχει αντιδράσει πολλές φορές με ερωτήσεις του στην Βουλή, και έχει τοποθετηθεί ανοιχτά ότι θα την καταψηφίσει.

Add Comment