Ελασσονίτες αθλητές στον Χειμερινό Ενιππέα

     Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο έγινε ο αγώνας ορειβατικής πεζοπορίας με την επωνυμία Χειμωνιάτικος Ενιππέας μήκους 23 Χλμ.κ συμμετοχή 300 περίπου αθλητών.
Ο αγώνας θεωρείται απ τους σημαντικότερους του είδους, λόγω της περιοχής  (Όλυμπος),  αλλά κ της συμμετοχής σ αυτόν κορυφαίων αθλητών αντοχής από πολλούς αθλητικούς χώρους.
Στον αγώνα συμμετείχε κ αποστολή του FΑΕΤΗΟΝ OLYMPUS MARATHON με Ελασσονίτες κ Λαρισαίους εκπροσώπους,  με στόχο την προβολή του αγώνα που ετοιμάζουμε  για το καλοκαίρι απ την πλευρά της Ελασσόνας.
Στόχος της αποστολής ήταν η προβολή του F.Ο.Μ.
Αυτό επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού:
1. Οι Λιτοχωρίτες διοργανωτές αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, με αναφορά στον αγώνα μας κατά τη διάρκεια τερματισμού των αθλητών.
2.Μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό που έγινε ανάρπαστο απ τα ιδιαίτερα δραστήρια νεότερα μέλη της παρέας: (Μαριζα,Κατερινα,Ελενα,Δημητρης).
3.Οι αθλητές γνώριζαν ήδη τον αγώνα από προηγούμενες ενημερώσεις κ ζητούσαν λεπτομερείς πληροφορίες.
4.Έγιναν συναντήσεις με διοργανωτές αλλων αγώνων κ διαπιστώθηκε μεγάλη διάθεση για συνεργασία (φίλοι κ γνωστοί άλλωστε από παλιά όλοι), ενώ συζητήθηκαν κ κάποια τεχνικά θέματα.
2.Δόθηκε η διεύθυνση του blog του αγώνα www.faethonolympusmarathon.blogspot.com… για πληρέστερη ενημέρωση.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η παρουσία των εκπροσώπων αθλητών του F.O.M. ήταν επίσης εντυπωσιακή.
Συγκεκριμμένα τερμάτισαν όλοι οι αθλητές μας με ικανοποιητικές θέσεις:(Χατζης Δημητριος-2 ωρες και 32 λεπτα,Βιτκος Στεργιος 3:26,Πιτενης Θανασης 3:52,Κωστουλης Δημητριος 3:59,Τσελιος Σπυρος 4:50.
Την πρώτη θέση του αγώνα κατέλαβε ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Μαραθώνιο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, τη δεύτερη ο πολυνίκης αθλητής του σκι, των ορειβατικών μαραθωνίων κ πρωταθλητής Ρωσίας στο αθλημα του προσανατολισμού Αλέξης Γκούγκο κ την τρίτη ο συντοπίτης μας Δημήτρης Χατζής.
Το Δημήτρη Χατζή στην προσπάθειά του, στήριξαν αλφαβητικά οι:
ΓΚΑΤΖΙΟΥΡΑΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ: BIKE  PARK
ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ:  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΜΠΙΛΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ:    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
ΠΙΤΕΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:   FOUR SEASON’S
Κατά την επιστροφή τα μέλη της ομάδας απόλαυσαν στην Καρυά από μία ομολογουμένως εξαιρετική σοκολάτα, που τους χαλάρωσε απ την κούραση της ημέρας.

Add Comment